- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вдячність не булькає)Вдячний ,Сенсей
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вдячність не булькає)Вдячний ,Сенсей
Так вони ж у нас правильніВдячність не булькає)
То вони не шарять як можна 5 кг пива нарізати)Так вони ж у нас правильні
Колись Ксеню питав, а тепер тебе спитаю! Ти відрізниш, що я писав бухий, а що тверезий?Так вони ж у нас правильні
Літрами вигіднішеТо вони не шарять як можна 5 кг пива нарізати)
А мені ,якось ....який Ти писавКолись Ксеню питав, а тепер тебе спитаю! Ти відрізниш, що я писав бухий, а що тверезий?
Літрами вигідніше
Зато кілограмами смачніше)Літрами вигідніше
Ти знов оборзіна хильнув?А мені ,якось ....який Ти писав
Так вони ж у нас правильні

Ти знов оборзіна хильнув?

і дома і замужем![]()
Та бачив. Шо його по дрібницях писать))Тєрєнтій
В тебе гроші завелись і ти хочеш ними поділитись?Хто б це міг бути?![]()
Я Роман?В тебе гроші завелись і ти хочеш ними поділитись?
Звідки я знаю, як ти себе називаєш коли один вдома.Я Роман?
Звідки я знаю, як ти себе називаєш коли один вдома.

Сьогодні зранку йду додому, скорочую дорогу через двір. Біля столика стоїть жіночка, голосно розмовляє, кривляється, жестикулює. Можна тільки здогадатись, що говорить через гарнітуру, через пару хвилин йде хлопець, теж говорить, кривляється.
Дик я дотепер не звикну як чувак йде сам і розмовляє... секунд через 3-5 доганяю шо гарнітуроголовий.Сьогодні зранку йду додому, скорочую дорогу через двір. Біля столика стоїть жіночка, голосно розмовляє, кривляється, жестикулює. Можна тільки здогадатись, що говорить через гарнітуру, через пару хвилин йде хлопець, теж говорить, кривляється.
Таке враження, що в дурці вихідний.
Одне діло розмовляти, але я не можу зрозуміти людей, які жестикулюють, кривляються, махають руками. Якби то був відеозв'язок, а то розмова через гарнітуру.Дик я дотепер не звикну як чувак йде сам і розмовляє... секунд через 3-5 доганяю шо гарнітуроголовий.