Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хороший дідусь.
Викинь каку. Зубки спортиш, цукровий діабет заробиш.
Дублена,непробивнаВ тебе хороша шкурка?
Це ти так думаєш. А в житті завжди якась міль прилетить...Дублена,непробивна
ВійнаПривіт, ріднесенькі! Скучила ..у нас якась жoпa...закрито місто і район...що воно буде...
Міль хутро їсть,а не шкіруЦе ти так думаєш. А в житті завжди якась міль прилетить...
Таня,ну не раз тобі казали, якось виїзджайте..Є і безкоштовна евакуація.Ну не може бути все платне.Як зиму перенесете? Без вікон, опалення,і світла, ще й з нестачею води..Привіт, ріднесенькі! Скучила ..у нас якась жoпa...закрито місто і район...що воно буде...
Тань здрастє... в тебе ця жoпa скільки я тебе пам"ятаюПривіт, ріднесенькі! Скучила ..у нас якась жoпa...закрито місто і район...що воно буде...
Півтора року їй це кажуТаня,ну не раз тобі казали, якось виїзджайте..Є і безкоштовна евакуація.Ну не може бути все платне.Як зиму перенесете? Без вікон, опалення,і світла, ще й з нестачею води..
А мама з дочкою де тепер?Не можу.. бляха... отака я..не можу...тут хоча б у місто переїхати...там нормально відносно нас...маму з донькою відправила а сама не можу...стіни тримають..от не знаю.. реально... дурна я мабуть..ю
У місті, ще з червня.А мама з дочкою де тепер?
Закривай на ключ квартиру і дуй до своїх,ти їм жива потрібна.Стіни то наживне.Вже й квартиру знайшла...а щось тримає мене тут...вже двічі під обстріл попадала....ось сьогодні дивом жива залишилася.... сцукко..не можу зрушити з місця
У місті, ще з червня.
Та харе вже. Як не доходило, та і не дійде. Єдине що - відповідальна ж не тільки за себеТатьяна222, ти наробила купу дурні. Я пропонував вам всім до нас приїхати поки можливість була. Не розумію на що ти надіялась.
Мені цікаво, що буде з мамою і дочкою Тані. Скільки дівчинці років?Та харе вже. Як не доходило, та і не дійде. Єдине що - відповідальна ж не тільки за себе