Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене днюха на носі ,так що х...Тоді тримай хобот пістолетом
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене днюха на носі ,так що х...Тоді тримай хобот пістолетом
То коли?В мене днюха на носі ,так що х...
29То коли?
Років?)
46Років?)
Боже яке старе
І дурнеБоже яке старе
Не хлопчик однакоБоже яке старе

А ти там знаєшНе хлопчик однако![]()
Ну ж не 18))А ти там знаєш
Що з літ,то з розумуІ дурне
Я спробую не карати себе за кожне прийняте рішенняЩо з літ,то з розуму
Прям за каждое?)Чтобы себя не винить, нужно принимать решения обдуманно. А если уже принял и пожалел об этом, то переступи и иди дальше))Я спробую не карати себе за кожне прийняте рішення
Вирішила повумнічати ? Я так і роблю ,але інколи є ситуації де не має часу на обдумуванняПрям за каждое?)Чтобы себя не винить, нужно принимать решения обдуманно. А если уже принял и пожалел об этом, то переступи и иди дальше))
Тобі сороковий десятокЯк же класно хоч десь себе відчувати молодим і красівим)

Не жалкую про жодне з прийнятих рішень) хіба можна так себе не любити, щоб про щось жалкувати?)Прям за каждое?)Чтобы себя не винить, нужно принимать решения обдуманно. А если уже принял и пожалел об этом, то переступи и иди дальше))
Але ж не п'ятий)Тобі сороковий десяток![]()
![]()
![]()
Я не умничала это во-первых, а ответила тебе на твое сообщение)) Ну продолжай себя винить дальше)) Удачи тебе))Вирішила повумнічати ? Я так і роблю ,але інколи є ситуації де не має часу на обдумування
На помилках вчаться,це є життя))І воно одне)Не жалкую про жодне з прийнятих рішень) хіба можна так себе не любити, щоб про щось жалкувати?)
Але ж не п'ятий)
Врешті решт буде)Не жалкую про жодне з прийнятих рішень) хіба можна так себе не любити, щоб про щось жалкувати?)
Але ж не п'ятий)
Правильно делаешь))Не жалкую про жодне з прийнятих рішень) хіба можна так себе не любити, щоб про щось жалкувати?)