Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Про догляд за шкірою обличчяДівчата,ви про що?
Десь під Сумами є село Мутин,моя беушна звідти родом. То схожі слова у мене викликають відповідну реакціюА я думаю чого всі мовчать![]()
Так ,ти того ,земляків не ображайДесь під Сумами є село Мутин,моя беушна звідти родом. То схожі слова у мене викликають відповідну реакцію

Вот такие брала в простореМожеш фотку патчів скинути ,хто виробник.
Дякую,бачила такі,спробую,у мене гель утерраВот такие брала в просторе
![]()
Може то назва села викликає таку реакціюДесь під Сумами є село Мутин,моя беушна звідти родом. То схожі слова у мене викликають відповідну реакцію
У меня Биокон. Не вся косметика подходит, а эта подошла. Мылом только детским пользуюсь, от другого кожа сохнет и краснеет. У меня аллергияДякую,бачила такі,спробую,у мене гель утерра![]()
Може то назва села викликає таку реакцію![]()
Нам про твои станки тоже не интересно, но мы же терпим и молчим. Не нравится не читайНу ,як би не цікаво ,могли обговорити це в особистих
Тобто коли ви обговорюєте там якісь станки і с!ськи,то це норм?А тут в особистих??Ну ,як би не цікаво ,могли обговорити це в особистих
А я недавно відкрила для себе тканинну маску. Ось такаУ меня Биокон. Не вся косметика подходит, а эта подошла. Мылом только детским пользуюсь, от другого кожа сохнет и краснеет. У меня аллергия
Нам про твои станки тоже не интересно, но мы же терпим и молчим. Не нравится не читай
Нарвався ?Тобто коли ви обговорюєте там якісь станки і с!ськи,то це норм?А тут в особистих??
Так с*ськи то святеТобто коли ви обговорюєте там якісь станки і с!ськи,то це норм?А тут в особистих??
Не,не..Продовжуй.Нарвався ?
З капслокомНе,не..Продовжуй.

Ще й дросельні перемичкиТобто коли ви обговорюєте там якісь станки і с!ськи,то це норм?А тут в особистих??
ЗаслонкиЩе й дросельні перемички
По отдєльності все збсьТобто коли ви обговорюєте там якісь станки і с!ськи,то це норм?А тут в особистих??
Ну хай будуть заслонки,а у нас патчі.Заслонки
Краще говоріть про косметикуЩе й дросельні перемички
ПроснувсяКраще говоріть про косметику
Я не спав... пиво само в рот не залізеПроснувся