Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Будеш гордо коло лавочки з бабками проходити і вони будуть раді, що не помилились в тобі.Квартира. Там ещё и соседи ржать будут))
Скромний ти наш.Ага помічтай
Возле моего подъезда нету лавочки с бабульками)) На против подъезда детская площадка)) Разве что дети сплетничать будут))Будеш гордо коло лавочки з бабками проходити і вони будуть раді, що не помилились в тобі.
Ні, дітям такого краще не бачити. А то мамашки можуть і побити.Возле моего подъезда нету лавочки с бабульками)) На против подъезда детская площадка)) Разве что дети сплетничать будут))
В моем подъезде нет пенсии))Ні, дітям такого краще не бачити. А то мамашки можуть і побити.
Ось пенсіонеркам була радість від вистави.
Він розслабиться..))В моем подъезде нет пенсии))
Тут если Тони будет пuськой светить, то и изнасиловать могут))
Мовчить. Мабуть вже в дорозі до тебеВ моем подъезде нет пенсии))
Тут если Тони будет пuськой светить, то и изнасиловать могут))
Ага ,вприприжкуМовчить. Мабуть вже в дорозі до тебе

Хоботом відштовхуєшся?Ага ,вприприжку![]()
Скорее к моим соседкам))Мовчить. Мабуть вже в дорозі до тебе
Гомосятина?Тут если Тони будет пuськой светить, то и изнасиловать могут))
Зря ты так в моем подъезде симпатичные дамочки живут))Ага ,вприприжку![]()
Я про женщин)) Ну может и мужики его захотят, это уже такое))Гомосятина?![]()
![]()
Боже какие мы стеснительные)) Так может ты свою судьбу так встретишь))Робить мені оце нічого ,як розмахувати хоботом перед незнайомими жінками
А ти на досвідіТак может ты свою судьбу так встретишь))
Тю. Познайомитись слабо?Робить мені оце нічого ,як розмахувати хоботом перед незнайомими жінками
Ага ,та хтозна які там голодні чи ні ,а як відірвуть з коріннямТю. Познайомитись слабо?
А чего гадать, приезжай и проверь))Ага ,та хтозна які там голодні чи ні ,а як відірвуть з корінням
Ясно.Ага ,та хтозна які там голодні чи ні ,а як відірвуть з корінням
Звідки у тебе діти?Ага ,та хтозна які там голодні чи ні ,а як відірвуть з корінням