Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Немає ні Віталіка ні Єви )))Даже чебуреки не дотягивают до Витальки))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Немає ні Віталіка ні Єви )))Даже чебуреки не дотягивают до Витальки))
Скучаешь?)Немає ні Віталіка ні Єви )))
Ти думаєш Єва поміняє Вітальку на італійця?Скучаешь?)
Ну если у итальянца 26 см, то все может быть))Ти думаєш Єва поміняє Вітальку на італійця?
Мірять і оприлюднювати не буду ,та і не треба воно вамНу если у итальянца 26 см, то все может быть))

Чё скромный?)Мірять і оприлюднювати не буду ,та і не треба воно вам![]()
Є такеЧё скромный?)
Скучный ты))Є таке
Не треба воно меніСкучный ты))
А мог написать, у меня 26 см, Евы налетайте))
Скоро бабки буду брати за використання цієї фразиНе треба воно мені
Він зранку вже написав -1. Що не зрозуміло?Скучный ты))
А мог написать, у меня 26 см, Евы налетайте))
Мені здається, що у Вітальки 26 міліметрів, то Єва тільки хвалилась. А ось на новий айфон, Єва може Вітальку поміняти.Ну если у итальянца 26 см, то все может быть))
Это у него теперь там углубление -1))Скоро бабки буду брати за використання цієї фрази
Він зранку вже написав -1. Що не зрозуміло?
Не дразни Тоні, а то впалиться і прийде до тебе доказувати, що у нього 28 см!Это у него теперь там углубление -1))
Ставки ростуть. З чого б то?Не дразни Тоні, а то впалиться і прийде до тебе доказувати, що у нього 28 см!
Чим Тоні постійно хвалиться? Що він токарь золоті руки. Що йому собі якусь "насадку" на станку виточити.Ставки ростуть. З чого б то?
Он моего адреса не знает, так что не приедет))Меня 28 и 26 см не интересуют. Так что мне пофиг на его 28 см))Не дразни Тоні, а то впалиться і прийде до тебе доказувати, що у нього 28 см!
Да нет)) Ну даже если бы он приехал, помахал своими сантиметрами, я бы поржала, он бы обиделся и уехал бы));Страшно стало?
Я ВПН включу))Страшно стало?
Jusy, Він тебе може по ІР адресу вирахувати.
Квартира. Там ещё и соседи ржать будут))Jusy, Уявила Тоні, як він стоїть перед твоїми дверима і махає.
Ржу...
В приватному секторі живеш, чи квартирі?