Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Сьогодні немає настрою когось ображати, так що закінчимо це словоблудство
І не треба ,я не знаю Тебе ,а ти не знаєш мене ,і я не знаю що довелось пережити тобі ,так само і про мене ,але це не визначає мою ступінь поваги до Тебе ...

Переглянути вкладення 133665
Добре ,мене сьогодні не має ,я в дитинство ,бо мабуть я вам трішки надоїв 🤔
Я любив під шафе на КВ-2 виїхати і як пердуни горіли коли в якусь блоху преміумну залітало і виносило фулову з одного пезделя :metal::spiteful:
І не треба ,я не знаю Тебе ,а ти не знаєш мене ,і я не знаю що довелось пережити тобі ,так само і про мене ,але це не визначає мою ступінь поваги до Тебе ...
Хєра сє ти толерантний як підбухнеш :sarcastic:

Я любив під шафе на КВ-2 виїхати і як пердуни горіли коли в якусь блоху преміумну залітало і виносило фулову з одного пезделя :metal::spiteful:
І далі без коментів ,катаю середняків ,любима вітка фріци ,там з того часу багато помінялось ,перше і головне європейський сервер - к@ц@пи sоsуть )

І далі без коментів ,катаю середняків ,любима вітка фріци ,там з того часу багато помінялось ,перше і головне європейський сервер - к@ц@пи sоsуть )
Я свій акк малому подарив на ДН.
Років 5 назад. пару гілок повністю прокачаних, купа преміумних в тому числі і блоха на якій любив теж попертись за її маскування.
Ще до введення тієї колісної куйні.

Я свій акк малому подарив на ДН.
Років 5 назад. пару гілок повністю прокачаних, купа преміумних в тому числі і блоха на якій любив теж попертись за її маскування.
Ще до введення тієї колісної куйні.
Там нова вітка і не одна ,і доречі і гривні не Вітдав
Не буду ,мені і так багато дозволено

Зара буде капслок
Мені похуй :spiteful: :beach:
🗓 7 жовтня, субота

✔️ День лисих і вільних
:lol::lol::lol:
Там нова вітка і не одна ,і доречі і гривні не Вітдав
[POSTS=3000]Мене бувша ледь не прибила як малий мій розпатякав що я туди влив більше ніж жигулі з запасною резиною разом коштували :sarcastic: :spiteful: [/POSTS]

Зара буде капслок
😇День ввічливих людей

✅Щороку 7 жовтня відзначають День ввічливих людей. Погодьтеся, у сучасному світі, де суєта і напруга досить часто присутні в нашому житті, це свято нагадує нам про важливість доброти, про культуру, про пошану та увагу до оточуючих.

Уасся, дурне це коли пролонгації робиш
А за задоволення не шкода було... тим більше не з мінімалки ж я далеко вливав за преміум і плюшки... тоді міг собі таку дурню дозволити

Уасся, дурне це коли пролонгації робиш
А за задоволення не шкода було... тим більше не з мінімалки ж я далеко вливав за преміум і плюшки... тоді міг собі таку дурню дозволити
Ну ,то сугубо твоє 🤣

Назад
Угорі