Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Склєроз?А що я ? Я нічого !))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Склєроз?А що я ? Я нічого !))))
Ти почав на аптечному складі підробляти?Тобі теж не завадить меморію пропити
Поки що Богу дякувати мене туди не берутьТи почав на аптечному складі підробляти?
Археологом скблпздцЧи напів ставки працюєш геронтологом?
Наша сексопатолог любила казати, ноотропні препарати потрібно починати пити в 35 років, щоб не забути в 60 років воду в туалеті за собою спустити.Поки що Богу дякувати мене туди не беруть
Археологом скблпздц
Нічого не напружує?Наша сексопатолог любила казати, ноотропні препарати потрібно починати пити в 35 років, щоб не забути в 60 років воду в туалеті за собою спустити.
[POSTS=5000]Ноотропи, нейролептики, седативні, транквілізатори і протиепілептики... все комплексно і тривалістю в два роки. Тож в мене пролонгована стійка діяНаша сексопатолог любила казати, ноотропні препарати потрібно починати пити в 35 років, щоб не забути в 60 років воду в туалеті за собою спустити.
Нічого, сексопатолог дуже весела жінка, з чудовим почуттям гумору.Нічого не напружує?
Тепер все з тобою зрозуміло.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

Тепер все з тобою зрозуміло.![]()
Ти здоровий?
А ти з воєнкомату?Ти здоровий?
Нічого, сексопатолог дуже весела жінка, з чудовим почуттям гумору.
[POSTS=10000]Піду 04.10[/POSTS]А ти з воєнкомату?
Дідів їжак до тебе дійшов?
Вже не дійде))Дідів їжак до тебе дійшов?
У вівторок їду назад. Тому так собі...
Їжачок дочекається тебе !У вівторок їду назад. Тому так собі...
бл... я то думаю чого нині зранку білку дохлу в парку бачив. То твоя з горяВже не дійде))
Я додому доїхав і тепер ніякі тваринки мені не страшні)
коньки відкинула ))У тебе знов "вдалий" день на роботі?