Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

У мене раніше був сусід, крупний такий чоловік. Так гуляв з двома маленькими йоршиками. Дивне то було видовище. А з конячкою гуляти, то цікавіше.
1695830453456.webp

Якщо з дивини ,то по місту вигулюють леопарда молодого і по ходу приїзжі ,раз сам бачив в парку ,а то в тг викладали ,і більшість сердиться )))
Дику тварину в парку вигулювати, таке нікому не сподобається. З дикою твариною тільки в лісі гуляти. Я свого кота виростила з 4 місяців і то він мене може до крові цапнути, просто гратись хоче. А тут леопард.

Дику тварину в парку вигулювати, таке нікому не сподобається. З дикою твариною тільки в лісі гуляти. Я свого кота виростила з 4 місяців і то він мене може до крові цапнути, просто гратись хоче. А тут леопард.
Ну так ,на поводку і ще якесь собача ))

Так может это бенгальская кошка была?)
У нас такую видела в городе пару раз, похожая на леопарда, очень красивая. Её на поводку выгуливали))

Так может это бенгальская кошка была?)
У нас такую видела в городе пару раз, похожая на леопарда, очень красивая. Её на поводку выгуливали))
Можу помилятись но для кішки аж занадто велике ,та і в тг писали що леопард

Навіть якщо в наморднику. Догадайся що буде з тобою якщо тобі на плечі скочить тварина 70-80 кг ваги. За наших Дюймовочок я взагалі мовчу.

Колись пригадую дивився по зомбоящику, як якась бабка вигулювала реальне пацє.... центнера на півтора... суть сама в тому що пацє живе з нею в квартирі. На 5 поверсі здається.

Назад
Угорі