Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ковбаски докторської захотілось. Піду поїм.
СмачногоКовбаски докторської захотілось. Піду поїм.
Я вже носочки в'яжу) а треба було починати труселя

Та. Якщо син привів, то лежить та...
Ще не пізно, можна так і панталончики теплі зв'язати.Я вже носочки в'яжу) а треба було починати труселя![]()
Та. Якщо син привів, то лежить та...
Хоча в наш час...

Подивився один раз - не зрозумів ,подивився другий теж не зрозумів )))то поні ?))))Ще не пізно, можна так і панталончики теплі зв'язати.
Мабуть у моїх сусідів зверху живе.
Маме маленька конячка на світі.Подивився один раз - не зрозумів ,подивився другий теж не зрозумів )))то поні ?))))
Тобі з твоїм зростом не підійдеПодивився один раз - не зрозумів ,подивився другий теж не зрозумів )))то поні ?))))
Так можно и не ездить, просто подмышкой носить вместо маленькой собачки))Тобі з твоїм зростом не підійде
Коня? Під пахвою?Так можно и не ездить, просто подмышкой носить вместо маленькой собачки))
А почему бы и нет)) Ну собачка для Тони будет мелковатой, а маленькая конячка в самый раз))Коня? Під пахвою?
У мене раніше був сусід, крупний такий чоловік. Так гуляв з двома маленькими йоршиками. Дивне то було видовище. А з конячкою гуляти, то цікавіше.А почему бы и нет)) Ну собачка для Тони будет мелковатой, а маленькая конячка в самый раз))
Можно не просто гулять, а ещё малышей за деньги катать))А з конячкою гуляти, то цікавіше.
Лошадку жалко.Можно не просто гулять, а ещё малышей за деньги катать))
Якщо з дивини ,то по місту вигулюють леопарда молодого і по ходу приїзжі ,раз сам бачив в парку ,а то в тг викладали ,і більшість сердиться )))У мене раніше був сусід, крупний такий чоловік. Так гуляв з двома маленькими йоршиками. Дивне то було видовище. А з конячкою гуляти, то цікавіше.