Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ти в Тібет зібрався?Шангрі Ла
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти в Тібет зібрався?Шангрі Ла
Ти в Тібет зібрався?
Не треба воно тобі
Схаменися ,не треба !
Жепа без пригод, унилі булкиНе треба воно тобі

Це і твому їжаку зрозумілоЖепа без пригод, унилі булки![]()
Він мене покинувЦе і твому їжаку зрозуміло
Стрибати не навчився?Він мене покинув
Я йому твоїх равликів віддав. Образився що я хочу його смерті мабутьСтрибати не навчився?
Не міг він таку дурню зробити, не мігЯ йому твоїх равликів віддав. Образився що я хочу його смерті мабуть
У вас яка температура вночі?Я йому твоїх равликів віддав. Образився що я хочу його смерті мабуть
Думаєш потяг равликів в барліг і спати завалився?У вас яка температура вночі?
Хз я вночі свого "термометра"У вас яка температура вночі?

під одіялом тримаюНе міг він таку дурню зробити, не міг
В жовтні вони впадають в сплячку.Хз я вночі свого "термометра"під одіялом тримаю
десь 10-12
![]()
Не переживай, Дід, твоїх равликів, тобі на Новий рік вишле. Десь в кінці листопада вони поповзуть в твій бік.Думаєш потяг равликів в барліг і спати завалився?
Для їжака мені не шкодаНе переживай, Дід, твоїх равликів, тобі на Новий рік вишле. Десь в кінці листопада вони поповзуть в твою бік.
Їжак тварина розумна і не відмовиться від равлика
Я тобі майже повірила. Але їжаку солених слимаків з часником не можна.Для їжака мені не шкода
Разок посмакувати можнаЯ тобі майже повірила. Але їжаку солених слимаків з часником не можна.
А дехто, то хто?на відміну від декого
В їжачка, від твоїх смаколиків, може понос початись. Все рівно, що випити снодійне з проноснимРазок посмакувати можна
То ж не кошачий корм
То сходи йому хробаків накопайВ їжачка, від твоїх смаколиків, може понос початись. Все рівно, що випити снодійне з проносним
А в магазині все для рибалки хробаків не продають?То сходи йому хробаків накопай