Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Заздрість погане почуттяТак не честно ((
Не можна заритись на чужу літру... ще і під вареники...Заздрість погане почуття
Я не заздрю !Заздрість погане почуття
Він втече з форуму ,або зависнеВсі бота дрочать?
Ото Адмін іграшку припер
Я працююу меня в Машевке когда то был элеваторМашівський район. Але в 15-17км від Карлівки
Мені подобається ?треба буде послухати
Випускай) глянемо)завтра випущю кракена![]()
Та вже все положили бота !Свобода ушатав )))і взагалі то я це повідомлення видаляв ))))Випускай) глянемо)
Воно видалене)Та вже все положили бота !Свобода ушатав )))і взагалі то я це повідомлення видаляв ))))
Ага ,тільки чому я його бачу ?))Воно видалене)
Ти і всі з синьою біркою біля ніку) а так - воно недоступне)Ага ,тільки чому я його бачу ?))
Добре ,вам можна по статусу )))Ти і всі з синьою біркою біля ніку) а так - воно недоступне)
А, ну і з червоною теж бачать... їх мало, але бачать все....
Заради справедливості відмічу, що ця ******* не захотіла прописувати мені код... через його дореволюційність... там мені роботи було на годину, а воно поламалось.... і це далеко не на форумі...Добре ,вам можна по статусу )))
А попробуй від усих відгавкатись ,тут не кожен форумчанин зможе ,а то допалися ,скляний фуй не надовго - або побьють або поріжуться )))Заради справедливості відмічу, що ця ******* не захотіла прописувати мені код... через його дореволюційність... там мені роботи було на годину, а воно поламалось.... і це далеко не на форумі...
Я мав на увазі всих )))Touni, а шо я? Я його напряг всього 386 строк переписать. Там всього треба нові цифри поставить.... там йому формат не той і я пішов нах...
Всим форумом нападаємо на банківські боти ,ото було б кіно