Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Або такСосулька?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Або такСосулька?
Зазвичай більший..)42-43)Середньостатистичний чоловічий розмір. Ноги.
Тю. Та роман на кілька зустрічей це одно, а от поживіть хоч півроку з таким, досадно стає коли розумієш, що якщо хочеш частіше, треба підійматиА про вік, а ти про що
Нафіга мені гуглить...У мене був один кавалєр 60+ то охохо... шкода, що то був курортний роман тільки![]()
Як добре що я таких не зустрічала..)Тю. Та роман на кілька зустрічей це одно, а от поживіть хоч півроку з таким, досадно стає коли розумієш, що якщо хочеш частіше, треба підіймати
-" Доктор, моему соседу 80 лет и он говорит, что может по 5 раз за ночь, а мне только 70 и я ни разу не могу"Говорити можна багато.

Якось переді мною в аптеці, такий собі простий роботяга років 55-60, купував віагру.Тю. Та роман на кілька зустрічей це одно, а от поживіть хоч півроку з таким, досадно стає коли розумієш, що якщо хочеш частіше, треба підіймати
Жила.. У мене донька народилась , коли б.у було 42 роки. Повір...то не від віку залежить...Тю. Та роман на кілька зустрічей це одно, а от поживіть хоч півроку з таким, досадно стає коли розумієш, що якщо хочеш частіше, треба підіймати
Стісняюсь спитати шо то за газони...Ні, працювали разом на базі відпочинкуЯ в озелененні, він тракторист, ми пололи траву, він її вивозив, отак і зпололися
![]()

В маминої подруги батько 85 років,то так свою 50-річну нову жінку затр@хав, що та аж жалілася-" Доктор, моему соседу 80 лет и он говорит, что может по 5 раз за ночь, а мне только 70 и я ни разу не могу"
-" И вы говорите"![]()

Ага, віагри обїдяться, потім помирають від високого тискуЯкось переді мною в аптеці, такий собі простий роботяга років 55-60, купував віагру.
В мене кєнт був. Він зросту ну від сили 160, але квадратний/кремезний))) То в нього обутка була 43, виглядав в реалі як хобітЗазвичай більший..)42-43)

От тут про гуглить згадували... пошукайте, має десь бути інформація..у той час вся країна гуділа , як 30 з чимось річна народ народила від 80 з чогось річного. Бериславський район..і то правдаВ маминої подруги батько 85 років,то так свою 50-річну нову жінку затр@хав, що та аж жалілася![]()
![]()
![]()
![]()
То він мабуть не собі, а дідусеві свому))Якось переді мною в аптеці, такий собі простий роботяга років 55-60, купував віагру.
Ти ж анекдот вище читалаВ маминої подруги батько 85 років,то так свою 50-річну нову жінку затр@хав, що та аж жалілася![]()
![]()
![]()
![]()

Ти 49 в житті бачив?В мене кєнт був. Він зросту ну від сили 160, але квадратний/кремезний))) То в нього обутка була 43, виглядав в реалі як хобіт![]()
![]()
І це проблема..Не мовчи, не тримай все в собіТи 49 в житті бачив?А от я бачу регулярно..
І це проблема..