Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

А про вік, а ти про що :spiteful:
Нафіга мені гуглить...У мене був один кавалєр 60+ то охохо... шкода, що то був курортний роман тільки :ups:
Тю. Та роман на кілька зустрічей це одно, а от поживіть хоч півроку з таким, досадно стає коли розумієш, що якщо хочеш частіше, треба підіймати

Тю. Та роман на кілька зустрічей це одно, а от поживіть хоч півроку з таким, досадно стає коли розумієш, що якщо хочеш частіше, треба підіймати
Як добре що я таких не зустрічала..)

Якось переді мною в аптеці, такий собі простий роботяга років 55-60, купував віагру.

Жила.. У мене донька народилась , коли б.у було 42 роки. Повір...то не від віку залежить...

-" Доктор, моему соседу 80 лет и он говорит, что может по 5 раз за ночь, а мне только 70 и я ни разу не могу"
-" И вы говорите" :crazy:
В маминої подруги батько 85 років,то так свою 50-річну нову жінку затр@хав, що та аж жалілася :ahaha: :ahaha: :ahaha: :mosking:

В маминої подруги батько 85 років,то так свою 50-річну нову жінку затр@хав, що та аж жалілася :ahaha: :ahaha: :ahaha: :mosking:
От тут про гуглить згадували... пошукайте, має десь бути інформація..у той час вся країна гуділа , як 30 з чимось річна народ народила від 80 з чогось річного. Бериславський район..і то правда

1695043796042.webp

Моя колега розповідала про сусіда 70 річного, котрий просив аптекаршу продати якись препарат з серії стимуляторів. Аптекарша відмовилась продавати, так сусідський хлопчик замовив через інтернет. Там бабка діда діставала, тепер бабка діда з інсультом доглядає.

В мене кєнт був. Він зросту ну від сили 160, але квадратний/кремезний))) То в нього обутка була 43, виглядав в реалі як хобіт :sarcastic: :lol:
Ти 49 в житті бачив? :rolleyes: А от я бачу регулярно..:ups2:І це проблема..

Назад
Угорі