Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

В мене старші,то не хотіли лишатись зі мною в Польщі,я мусила їх додому завести.Але дім то є дім,тим більше що тут спокійно.Чого їх тягати.. Захочуть їхати, тоді заберу
А моєму 7. Нікуди не їдем. Робимо загранпаспорти,все може бути,

В мене старші,то не хотіли лишатись зі мною в Польщі,я мусила їх додому завести.Але дім то є дім,тим більше що тут спокійно.Чого їх тягати.. Захочуть їхати, тоді заберу
Моя на мене схожа, як трава - де кинуть там приживемось. Ми з нею до постійних переїздів звикли. Так склалося через моє "отаке" заміжжя

Зате я здобула багато навичок побутових... вмію збирати і розбирати меблі, клеїти шпалери, змінювати змішувач для води як повністю так і по частинам, міняти серцевину в дверному замку, міняти електричний вимикач

Зате я здобула багато навичок побутових... вмію збирати і розбирати меблі, клеїти шпалери, змінювати змішувач для води як повністю так і по частинам, міняти серцевину в дверному замку, міняти електричний вимикач
Йклмн

Я розбираюся в проводці і лампочках, автоматах,сама збираю світильники і можу поміняти розетку і не тільки :ups2: :rolleyes: :ahaha:

Який такий випадок?.
В посольстві робила новий закордонний для дочки. То там і записатись важко, і щоб поїхати треба поміж роботою організувати можливість щоб і графік підійшов на ту дату і добиратися і документи якісь ще доксерювати і доносити... воно все підсилу, не кінець світу, але геморно

Який такий випадок?.
Який такий випадок?.
А випадок був, була я літом від кордону за 5 км. Хотіла б поїхати в Угорщину,чи до Польщі до друзів,подивитись,як там,а загранпаспорту не було .

В посольстві робила новий закордонний для дочки. То там і записатись важко, і щоб поїхати треба поміж роботою організувати можливість щоб і графік підійшов на ту дату і добиратися і документи якісь ще доксерювати і доносити... воно все підсилу, не кінець світу, але геморно
Я питав, який такий випадок

Назад
Угорі