- Дописи
- 23192
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46796
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А де ти зараз?НагадайНі, часові пояси одинакові
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А де ти зараз?НагадайНі, часові пояси одинакові
В БолгаріїА де ти зараз?Нагадай
Як тебе туди занесло?В Болгарії
Ох, чим тільки не несло... таксі, автобус, літак, метро, поїздЯк тебе туди занесло?
Зрозуміла, переїзд..А ти звідки? Якщо не секрет..Ох, чим тільки не несло... таксі, автобус, літак, метро, поїзд
З заходу України. Останні 3 роки перед переїздом жила в місті Ужгород. А так народилась і виросла в селіЗрозуміла, переїзд..А ти звідки? Якщо не секрет..
Ну і краще жити в Болгарії ?З заходу України. Останні 3 роки перед переїздом жила в місті Ужгород. А так народилась і виросла в селі
Не краще і не гірше. Інакше. І дитина вчиться без переміщень в підвалНу і краще жити в Болгарії ?
Сусіди..Я з Львівської області.З заходу України. Останні 3 роки перед переїздом жила в місті Ужгород. А так народилась і виросла в селі
Мон, а как с работой?) Ты сама искала или они предлагают какую -то работу?)Не краще і не гірше. Інакше. І дитина вчиться без переміщень в підвал
Війна (((Не краще і не гірше. Інакше. І дитина вчиться без переміщень в підвал
З роботою в Болгарії проблем нема. Її тут купа. Це й стало для мене вагомим моментом при виборі країни і я не помилилась. Роботу можна самим шукати, а можна через центр зайнятості. Як душа забажає. Я знайшла сама.Мон, а как с работой?) Ты сама искала или они предлагают какую -то работу?)
А тобі скільки років?Війна (((
Скільки дитині?З роботою в Болгарії проблем нема. Її тут купа. Це й стало для мене вагомим моментом при виборі країни і я не помилилась. Роботу можна самим шукати, а можна через центр зайнятості. Як душа забажає. Я знайшла сама.
8 роківСкільки дитині?
До чого це запитання ?А тобі скільки років?
В мене старші,то не хотіли лишатись зі мною в Польщі,я мусила їх додому завести.Але дім то є дім,тим більше що тут спокійно.Чого їх тягати.. Захочуть їхати, тоді заберу8 років
?До чого це запитання ?
Ніколя,і до чого це?)