NataliYa2023
Перевірений
- Дописи
- 405
- Реакції
- 518
- Бали
- 1043
NataliYa2023 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що так помітно фільтри?А якщо фільтри прибрати?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що так помітно фільтри?А якщо фільтри прибрати?
Фото чого?) Не зрозумілафото с..к випрашували
І досі ніхто не скинувРаніше тут фото с..к випрашували
Шлють?І досі ніхто не скинув
Вони хочуть фото голих грудей. Просто просять фото, як двоє малолітніх недалеких хлопчиків. Щоб ти зробила селфі своїх голих грудей.Гато чого смієшся з мене?))) Ну не знаю як воно там розшифровується))))
Гарненька![]()
Найкраще вибрала))
Ахаха, двох дітей відгодувала ними))) цікаво хочете таке побачити?Вони хочуть фото голих грудей. Просто просять фото, як двоє малолітніх недалеких хлопчиків. Щоб ти зробила селфі своїх голих грудей.

У інших духу на подібне не вистачає. А може вже не цікавоВони хочуть фото голих грудей. Просто просять фото, як двоє малолітніх недалеких хлопчиків. Щоб ти зробила селфі своїх голих грудей.
А що не так?Ахаха, двох дітей відгодувала ними))) цікаво хочете таке побачити?![]()
Просто вже "не так" все виглядає як ранішеА що не так?
?Вони хочуть фото голих грудей. Просто просять фото, як двоє малолітніх недалеких хлопчиків. Щоб ти зробила селфі своїх голих грудей.
Треба перевіритиПросто вже "не так" все виглядає як раніше
Ти дорослий чоловік, так поясни нормально, що ти хочеш.
?Ти дорослий чоловік, так поясни нормально, що ти хочеш.
Зразу кажу - Ні, нічого виставляти не буду.
Ну ти ж дорослий чоловік,хіба не зрозуміло що відбувається з жіночими грудьми та і взагалі з всим тілом після вагітності і годування?)якби ще тобі років 20 було то я б зрозуміла.що не так?