Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
якщо нема пов'язки на оці, то ні))Я пірат?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
якщо нема пов'язки на оці, то ні))Я пірат?
Який з тебе піратЯ пірат?
Йо-хо-хо і бутилка рому?
І що смішного ? Не перегибай !
Ага ... пальцем в глаз, или .........якщо нема пов'язки на оці, то ні))

Тссс... щоб ніхто не знав, мені подобається добавляти ром в чай.Який з тебе пірат
Ти ж не п'єш ром
Бо ти смішно пишеш ... накшталт "ну бігає собі дитинка, хай собі бігає, яка різниця чия вона"І що смішного ? Не перегибай !
то іншеАга ... пальцем в глаз, или .........![]()
Жінка, ром і пов'язка... хммм ? мені здається що я знаю одну гру такуто інше
просто якщо є пов'язка і п'єш ром - то пірат, а якщо просто п'єш ром - то навряд чи пірат..
А ты с повязкой пьешь ром?)то інше
просто якщо є пов'язка і п'єш ром - то пірат, а якщо просто п'єш ром - то навряд чи пірат..
Добре ,хочеш щоб був занудою ???Бо ти смішно пишеш ... накшталт "ну бігає собі дитинка, хай собі бігає, яка різниця чия вона"
ром не п'ю, ну може рідко колись, як ісключенієА ты с повязкой пьешь ром?)
Попугайчика на плечо садишь?)
потім матюкаєтьсямабуть, пізно... хотєть нє врєдноДобре ,хочеш щоб був занудою ???
У тебя кошка есть, вроде. Смотри чтобы пьяного попугая не скушала. Хоча одновременно и выпила и закусила))ром не п'ю, ну може рідко колись, як ісключеніє
папуга п'єпотім матюкається
Чого ти вічно у всіх питаєш дозволу яким тобі бути?Добре ,хочеш щоб був занудою ???
попугай прожил жизнь короткую, но весёлуюУ тебя кошка есть, вроде. Смотри чтобы пьяного попугая не скушала. Хоча одновременно и выпила и закусила))

Пяную ?))))попугай прожил жизнь короткую, но весёлую![]()
![]()
![]()
![]()
В теорії чи в практиці?)Жінка, ром і пов'язка... хммм ? мені здається що я знаю одну гру таку
матюкливую! и его за это даже не били?Пяную ?))))