Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

А точно пили каву ?))))
Да. Без "бэ". Стояли, болтали, пили кофе. Потом свет выключили на улице, это час ночи был. Ну, мы попрощались все и разошлись.)))
Я забыл, что я на машине)))

Любив мені казати, щоб я тренірувала руки, бо ніхто мене з слабими руками заміж не візьме.

Так, він був старенький, уже помер.
Сподіваюсь не від твоїх жартів над ним :mosking: :sarcastic:
Любив мені казати, щоб я тренірувала руки, бо ніхто мене з слабими руками заміж не візьме.
Десь я таке вже чув ??

Сподіваюсь не від твоїх жартів над ним :mosking: :sarcastic:

Десь я таке вже чув ??
Старий анекдот.
Женився професор на студентці. Перша шлюбна ніч, а в професора член не стоїть. Ось він каже студентці щоб рукою його збуджувала. Вона довго працювала, нічого. І вона каже професору- Мене рука болить. Професор - Поміняй руку.
Через якийсь час студентка жаліється, що і друга рука болить. Тут професор говорить - Навіщо ти з хворими і слабими руками заміж виходила!!!

Я забула сказати, що лікарь був лором, а мені важко було однією рукою відтягувати вухо у пацієнта, а іншою тримати шпріц Жане з 500 мл теплої води.

Я забула сказати, що лікарь був лором, а мені важко було однією рукою відтягувати вухо у пацієнта, а іншою тримати шпріц Жане з 500 мл теплої води.
Страшно навіть уявити що ж ти придумала ...

:попкорн:

Страшно навіть уявити що ж ти придумала ...

:попкорн:
Я нічого, медсестра в кабінеті Лора мусить промивати вушні пробки. Я мучилась, пацієнти мучились. А що поробиш.
Я і у стоматолога в кабінеті підробляла.

IMG_20230828_201508-world28.spcs.bio.webp

Назад
Угорі