Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Заміж вийшовЧого міняєш паспорт?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Заміж вийшовЧого міняєш паспорт?
Бо не вклеїв своєчасно фото ,45 а тепер заставляютьЧого міняєш паспорт?
Не смішноЗаміж вийшов
Прикинь )) а ума як не було так і не добавило ?
Я навіть думала, що десь 36, поки не дізналась, що сину 19 років.Прикинь )) а ума як не було так і не добавило ?
36-19=17. В теорії можливоЯ навіть думала, що десь 36, поки не дізналась, що сину 19 років.
Чому?Не смішно
Так вроде сейчас меняют на биометриюБо не вклеїв своєчасно фото ,45 а тепер заставляють
До серпня місяця можна було вклеїти фото, або замінити паспорт на паспорт книжечку. А тепер все, тільки біометрію. Коло звужується.Так вроде сейчас меняют на биометрию
Так,міняють но це знову час ,в екобанку де отримую зп на касі - а у вас не має фото ,то нічого у нас воєнний стан ,но при нагоді вклейте .А примат для відновлення - у вас не дійсний паспорт ,і я не можу зробити ел.підпис щоб витягти доки для адвоката ,і биганина по кругу ,а час то іде ((Так вроде сейчас меняют на биометрию
Вже би давно по пошті отримав.Так,міняють но це знову час ,в екобанку де отримую зп на касі - а у вас не має фото ,то нічого у нас воєнний стан ,но при нагоді вклейте .А примат для відновлення - у вас не дійсний паспорт ,і я не можу зробити ел.підпис щоб витягти доки для адвоката ,і биганина по кругу ,а час то іде ((
Ну так знову ж ,там теж могли заартачитись що не дійсний паспортВже би давно по пошті отримав.
На пошті аби ім'я співпало. Далі першої сторінки ніколи не дивилисьНу так знову ж ,там теж могли заартачитись що не дійсний паспорт
Особливо бухло з заначки
В тебе в хаті є заначка з бухлом?Особливо бухло з заначки
Була,колись. Зараз відкрито бухло стоїть,киснеВ тебе в хаті є заначка з бухлом?
Ти що від котів алкоголь ховаєш?