Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хіба що їжакО,оце розборки ,я канешно не підстрікатель - триматиму кулачки за Діда ,но чую ,що хтось піде до гаража![]()

Не поминай їжака всуєХіба що їжак![]()
Або студенткуЦікаво ти порнхаб обізвав..)
останню?)Або студентку
Ось де.
Ну ти мене бачила вродє...
Та й сусідів тут косооких я в окрузі не зустрічав![]()
Дід ! Що все пропало ? Мало того що з їжаком до гаража ,так і секасу не буде .Тримайся ,ми з тобою ?
Та не. Актеров там миллиарды... Появляются они в кульминационный моментГлядач по ходу ще й актор
Але один приходить до фінішу..І то не завжди..))Та не. Актеров там миллиарды... Появляются они в кульминационный момент

А только тогда, когда не ожидаешь)))Але один приходить до фінішу..І то не завжди..))![]()
Прямо сейчас или как?Народ ,а у вас форум нормально працює ? Бо в мене трішки тупить ...
Перед цим ,тупив ,сповіщення приходять тільки тоді ,як відкриваю форум ,і трішки довше загружався ,твоє повідомлення прилетіло чотко ...Прямо сейчас или как?
Такое периодами бывает. Могла быть автоматическая рассылка по еmail, или на сервере что-то происходило. Как правило, такое длится недолго, минут 10. Потом форум опять работает нормальноПеред цим ,тупив ,сповіщення приходять тільки тоді ,як відкриваю форум ,і трішки довше загружався ,твоє повідомлення прилетіло чотко ...
Зрозуміло ?Такое периодами бывает. Могла быть автоматическая рассылка по еmail, или на сервере что-то происходило. Как правило, такое длится недолго, минут 10. Потом форум опять работает нормально