Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я ж і кажу![]()
А современного достойного как-то слишком мало... Если вообще есть. Поэтому и я современное не слушаю. И не хочу.Ну ,сучасного і я не слухаю ,а якби те що слухаю то було ...їх більшої половини в живих давно не має ...
Так ,з більш менш сучасного появляється або узнаю ,наше а так запад ...А современного достойного как-то слишком мало... Если вообще есть. Поэтому и я современное не слушаю. И не хочу.
Я убью тебя лодочник !)))))))))З усіх у мене залишився тільки професор Лебединський.
Памушта новое поколение эстрады выросло на новых мультикахА современного достойного как-то слишком мало...

Я лиш повечеряв смачноВечір стає нудним, тому трохи еротики не помішає.![]()

Там треба мішок на голову?,і тазік для ніг.Вечір стає нудним, тому трохи еротики не помішає.![]()
А ти думав там красуні сидять?Я лиш повечеряв смачно
дякую![]()
Я думаю, тут дело в другом. Ну, эт мое мнение.Памушта новое поколение эстрады выросло на новых мультиках
Сумашествие и никакой смысловой нагрузки)
Потому и песни такие же![]()
Краще в же з бетоном ?З цементом![]()
Думаю мудра жінка сама знаєЗ цементом![]()
От "вот и лето прошло" до "3 сентября" всего ничего)))Щось задепреснякували ми ,мабуть осінь на носі ??
Якщо чесно не думав. Бо знаю особисто аферистів парочку малолітніх які мутять щось подібне і турків розводять.А ти думав там красуні сидять?
Цемент забруднить.... спочатку хай помиє?З цементом![]()
До чого ті реверанси?Цемент забруднить.... спочатку хай помиє?