Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
штучний інтелект і роботи видавлять всіх, тому...так нас видавлять ,бо воно швидше ,точніше (((
Так ! Краще кодуйтесь в 5 тисяч щоб взагаліНе зручний,непідходящий
Я свій суржик з Польщі довго виправляла, там і польська,і українська,і російська..Пшивет,я прийшла,і тут сидю,ждуНе зручний,непідходящий

І банкомати поведуть їх у наступштучний інтелект і роботи видавлять всіх, тому...
Мене мати не розуміла перший час. Хоча і зараз на емоціях мови плутаю. Як почну незрозумілим матом крити-фсьоооо,шторка впалаЯ свій суржик з Польщі довго виправляла, там і польська,і українська,і російська..Пшивет,я прийшла,і тут сидю,жду![]()
![]()
![]()
Та фігушки ,людина то таке створіння )))І банкомати поведуть їх у наступ
Ні ,то масове виробництво - згоден ,а штучне ,до того щоб робот зрозумів коли тобі на пальцях пояснюють що хочуть ще дуже довго ))штучний інтелект і роботи видавлять всіх, тому...
Значить закохався по справжньому.А якщо сміється?
[HIDE]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Та ,фу - потрібна тільки для секасу !!!)))))))
Значить в тебе руки ростуть з правильного місця. А у хлопа ні, він може на ютубі дивиться відео, як воду закип'ятити. Там майже мільйон переглядівТа ,фу - потрібна тільки для секасу !!!)))))))
Ну ,так ,зрозумів що руки ростуть з того місця як почав сам жити ))Значить в тебе руки ростуть з правильного місця. А у хлопа ні, він може на ютубі дивиться відео, як воду закип'ятити. Там майже мільйон переглядів
А твоїх скільки?Там майже мільйон переглядів
Ні ,зарано - тонометр ,спочатку постіль ?
А як же іграшка в постіль?)Ні ,зарано - тонометр ,спочатку постіль ?
Ну тонометр не та іграшка ?А як же іграшка в постіль?)
Так то всі мої перегляди.А твоїх скільки?