- Дописи
- 23193
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46796
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я вмію..Ну так маєш камарада, якби шо - навчить...
Заодно і хрестиком вишивати![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вмію..Ну так маєш камарада, якби шо - навчить...
Заодно і хрестиком вишивати![]()
Ну ,зараз чемно ,без суржику - або доброго ,або ))))Ваш суржик це щось з чимось..Заходиш в магазин,то здрасьте,то добрий день..І решта..)
Бл... я тут досі не звикну до оцих "здрастє"...Заходиш в магазин,то здрасьте,то добрий день..І решта..)

крч веселий вечірній шопінг був... ще збоку якийсь мужик щось там мєкнув...ну в мене є одне припущення..хто буде працювати на ньому

Ну зараз всі чемні в любому магазі добрий ,і тому ...коли говориш доброго або драсьте, то звучить так ніби прощались
а оскільки не прощались, то і драсьте не треба![]()
Ніт!!!!ну в мене є одне припущення..![]()
НаздарАгой))
Без препущень ,не хочу ,хоча гляну що за станок )))ну в мене є одне припущення..![]()
А закарпатська? Фрац ми до вашого зонтіка,я амбрелу загубила... Як почув-мало не всцявсяВаш суржик це щось з чимось..Заходиш в магазин,то здрасьте,то добрий день..І решта..)
????????А закарпатська? Фрац ми до вашого зонтіка,я амбрелу загубила... Як почув-мало не всцявся
гарний, тобі сподобаєтьсяхоча гляну що за станок )))
Тааак ,не накаляй )))гарний, тобі сподобається
поx..й мені на ваш зонтік,я парасолю загубила????????
Львів..Ви йдіть туди і тиндиками вийдетеА закарпатська? Фрац ми до вашого зонтіка,я амбрелу загубила... Як почув-мало не всцявся

Кіровоград... Русу станок не фінтікультяпнийЛьвів..Ви йдіть туди і тиндиками вийдете![]()
нє ну ти ж розумієш, що чпу то зовсім інший рівень і рано чи пізно до цього прийшов би, тому не засмучуйсяТааак ,не накаляй )))
Я сі пшепрашам,що?Кіровоград... Русу станок не фінтікультяпний
Не зручний,непідходящийЯ сі пшепрашам,що?
Добре ,чпу то масове виробництво ,а я штучне - голова + руки і розуміння станку ))) так нас видавлять ,бо воно швидше ,точніше (((нє ну ти ж розумієш, що чпу то зовсім інший рівень і рано чи пізно до цього прийшов би, тому не засмучуйся