Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Живих істот, Новою поштою, не висилають.Новою поштою передай
ПрикормивТи їжаків вивів?

Укрпошта не така вреднаЖивих істот, Новою поштою, не висилають.
Боюсь навіть спитати,що з ЖозеюПрикормив![]()
Я передумала віддавати своїх котиків на усиновлення, Гато жадіна, ще буде котиків голодом морити.Укрпошта не така вредна
Коты достали?) Что это ты решила их на усыновление отдать))Я передумала віддавати своїх котиків на усиновлення, Гато жадіна, ще буде котиків голодом морити.
А твої животинки тебе ніколи не дістають?Коты достали?) Что это ты решила их на усыновление отдать))
Живєє живих... собака сутулаБоюсь навіть спитати,що з Жозею
... нині правда проспала, мабуть вчора змучилась валятись на сонці, і розбудила в п"ятій.Гато жадіна

Сутула? Спробуй її годувати, а не їжаківЖивєє живих... собака сутула... нині правда проспала, мабуть вчора змучилась валятись на сонці, і розбудила в п"ятій.
Бывает)) Но я их никому не отдам))А твої животинки тебе ніколи не дістають?
Я передумала віддавати своїх котиків на усиновлення, Гато жадіна, ще буде котиків голодом морити.
В них там все по чесноку.... ще равлики можуть обнести мисочкуСутула? Спробуй її годувати, а не їжаків

Починай копати мореВ них там все по чесноку.... ще равлики можуть обнести мисочку
до речі останніх для тебе ?? відгодовую![]()
Здається я тебе дістала. Тобі вже всюди сковорідки вижаються.Коти сковорідки не їдять
Готово. Виїжджаєш ?Починай копати море
декілька кар"єрів є
Кінець вересня,початок жовтня по плануГотово. Виїжджаєш ?
В мене поручдекілька кар"єрів є
![]()
?Кінець вересня,початок жовтня по плану

Не здавайсяЗдається я тебе дістала. Тобі вже всюди сковорідки вижаються.
Потрібно тобі трішки від мене відпочити