Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
@Ксенія,нас з тобою щось ніяк не перевірять
Мабуть не заслужилиПривіт.Доброго ранку!@Ксенія,нас з тобою щось ніяк не перевірять
Мабуть не заслужили
Ага, вкрала. Гроші в мфоПривіт.
Ти щось вкрала, щоб тебе провіряли?

Напиши Адміну, він тебе провірить.Ага, вкрала. Гроші в мфо
Ой..я тиждень тому проходила дактилоскопію... задоволення, скажу я вам, ще те..![]()
Тебе вже пов"язали?Ага, вкрала. Гроші в мфо
Ой..я тиждень тому проходила дактилоскопію... задоволення, скажу я вам, ще те..![]()
Може на біометрію.Тебе вже пов"язали?
Скільки світить, чи відразу "в расход"...
Кому це твої відбитки знадобилися?
Ага..сіжу за рєшоткой в тємнице сиройТебе вже пов"язали?
Скільки світить, чи відразу "в расход"...
Кому це твої відбитки знадобилися?

Які кури?Ага..сіжу за рєшоткой в тємнице сирой
В нас всі проходять під час оформлення " документу"
Зато які ніжні кури у того чувака![]()
То вона під враженнями ще і руки тримтять, метелики внизу живота порхають, думки сплутані.Які кури?
Кабачкі хоч не жриАга..сіжу за рєшоткой в тємнице сирой![]()
рукиЯкі кури?

Мда... Сидіти на бревні це кншн те ще задоволення.
Ага..То вона під враженнями ще і руки тримтять, метелики внизу живота порхають, думки сплутані.
Кабачкі хоч не жри
То біологічна зброя, ми тебе розкусили

Ти з власного досвіду?Мда... Сидіти на бревні це кншн те ще задоволення.
Дивлячись на скільки добре відшліфованеМда... Сидіти на бревні це кншн те ще задоволення.
Кохайтеся,чорноброві, та не з москалямиАга..
" Він взяв її руки у свої і ніжним дотиком приклав до сканера .. спочатку усю долоню а потім кожен пальчик у свої ніжні пальці..Вона подумала: як це незвично і водночас приємно..якби можна було щодня проходити цю процедуру..![]()
В тебе давно мужика не булоАга..
" Він взяв її руки у свої і ніжним дотиком приклав до сканера .. спочатку усю долоню а потім кожен пальчик у свої ніжні пальці..Вона подумала: як це незвично і водночас приємно..якби можна було щодня проходити цю процедуру..![]()
Таня перестань читати любовні романи!Ага..