Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18521
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ага))Що притихли ? Вже святкуєте ?)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага))Що притихли ? Вже святкуєте ?)))
А робота ?)))
Можешь начинать праздновать на работе))А робота ?)))
На роб.,ні ні ,і в дома теж !Можешь начинать праздновать на работе))
Я в неділю буду святкуватиЩо притихли ? Вже святкуєте ?)))
Це щось дуже підозріло. Тебе Гато вкусив і ти тепер абстинент?На роб.,ні ні ,і в дома теж !
Передалось ,силою думки !))Це щось дуже підозріло. Тебе Гато вкусив і ти тепер абстинент?
Став ментальні блоки. А то скоро м'явкати почнеш і просити Віскас.Передалось ,силою думки !))
А чё так?)На роб.,ні ні ,і в дома теж !
В нього інакше це відбувається ... вчиться вишивати хрестиком ))Став ментальні блоки.
Ні ,ще не дійшов ,та і руки не туди )))В нього інакше це відбувається ... вчиться вишивати хрестиком ))
ногамиНі ,ще не дійшов ,та і руки не туди )))
Ти спочатку треніруйся на огорожах з сіткою. Там пробуй вишивати дротом замість ниток. Переходь на дрібнішу сітку, через півроку у Гато буде конкурент вишиванні.Ні ,ще не дійшов ,та і руки не туди )))
В приглядкуСвяткує?
Стрічками краще.Ти спочатку треніруйся на огорожах з сіткою. Там пробуй вишивати дротом замість ниток. Переходь на дрібнішу сітку, через півроку у Гато буде конкурент вишиванні.
Це вже не буде українська вишивка. З стрічок більше вишивають букети і пейзажі.В приглядку
Стрічками краще.
Хто тобі таке сказав? На рабиці досить непогані орнаменти виходятьЦе вже не буде українська вишивка. З стрічок більше вишивають букети і пейзажі.
Хто тобі таке сказав? На рабиці досить непогані орнаменти виходять

В кожного свої збочення.В приглядку

Дивне поєднання.В кожного свої збочення.
![]()
В мене свої)) Але свято то святе святкувати