Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
То все винен твій сенсей кєнт

1691093462070.webp

Ну у кожного свої пріоритети ,дід правильно написав ,а якби поїхала то можливо і змінила б свою думку
Чесно?Я як і не думала закривати,то і не закрию.Єдине,що треба знести два вп,і закрити приват,і то якби не вступ в заповіт,я б і того не робила

Дід
[POSTS=1000]Мені ці довбні грошей винні. От думаю чи мені варто їх на прозвон ставить і листи страшнючі слать, чи одразу до виконавця і всьо... В них 46 виконавчих за минулий місяць відкрито...[/POSTS]

Гато, Крч вчора вечором розкрив диверсію. Грішив на Жозю ( то наша британка ) марно... Я їй на ніч лишав корм біля вхідних дверей щоб вона в 4 ранку на заяпувала... вчора виходжу десь біля 12 ночі на перекур, чую щось хрумкає біля дверей. Думаю щось на Жозефіну не схоже... ввімкнув світло над входом - а там їжак їпашить її корм :sarcastic: ... то ясно чого вона нас будить постійно)) Бо ми їжака годуєм а не її ))

Гато, Крч вчора вечором розкрив диверсію. Грішив на Жозю ( то наша британка ) марно... Я їй на ніч лишав корм біля вхідних дверей щоб вона в 4 ранку на заяпувала... вчора виходжу десь біля 12 ночі на перекур, чую щось хрумкає біля дверей. Думаю щось на Жозефіну не схоже... ввімкнув світло над входом - а там їжак їпашить її корм :sarcastic: ... то ясно чого вона нас будить постійно)) Бо ми їжака годуєм а не її ))
Так і назбираєте на зоопарк

Назад
Угорі