Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

У мене напроти корпуса морг.
??

Нагадала анекдот.
- Я живу навпроти цвинтара, будеш багато говорити, будеш жити навпроти мене.

До речі непоганий монолог для гарнітуроголових може бути ))

Вибаюсь, що я тут не по темі, але спитаю в досвідчених, є сенс його виводити на діалог, дізнаватися з якої він шараги і кидати скаргу в НБУ, чи мовчки забанити ще і тут і забутись?

Вкладення

• IMG_20230803_141751.webp
    IMG_20230803_141751.webp
    39.7 Кб · Перегляди: 19
Я там інкогніто, друзів не добавляю, тільки читаю.
Я в групі по прикорму була там і в доказових лікарях, то моє постійне чтиво було там пару років, зараз уже не цікаво стало, то нічого страшного, я більше в тіктоці і тут проводжу часу)

Тут ,мля хоть би до кроваті вечером дійти ,а йому джина ??
Зранку я ходив по гриби. Тільки що повернувся з рибалки. Зараз душ і в бар.
А всю ніч я працював. На тапчані. А це дуже не зручно. Треба розминати спину!!!! Болить!

Тим паче завтра їхати додому!! Навіть без гаража замість кави!

Зранку я ходив по гриби. Тільки що повернувся з рибалки. Зараз душ і в бар.
А всю ніч я працював. На тапчані. А це дуже не зручно. Треба розминати спину!!!! Болить!

Тим паче завтра їхати додому!! Навіть без гаража замість кави!
та ну на таку роботу.Тяжко!
Хожу по сторінкам і пишу гаденкі коментарі. Майже як бабка на лавці, всі пр0ститутки і наркомани.
1691068967438.webp

та ну на таку роботу.Тяжко!
В мене 22 день... Мабуть... А гриби закінчились ще в вівторок... Але ж все одно треба. Хто ж якщо не я? Інші не назбирають...

Доречі про онлайн фінанс. Ти не пробував з ними добровільно рішить? Ліміт на минулий місяць я використав на інші цілі, а тут піджало. Написав їм лякалок) але з понеділка думаю до виконавця все ж...

Доречі про онлайн фінанс. Ти не пробував з ними добровільно рішить? Ліміт на минулий місяць я використав на інші цілі, а тут піджало. Написав їм лякалок) але з понеділка думаю до виконавця все ж...
Цих довбнів у мене нема. То у Діда ніби

Хожу по сторінкам і пишу гаденкі коментарі. Майже як бабка на лавці, всі пр0ститутки і наркомани.
Какая прелесть ? ?
Цих довбнів у мене нема. То у Діда ніби
Є таке...
[POSTS=3000]Але я ні з ким ні про що не домовляюсь.
Ця гівношарага якраз друге внн мені лупанули по фінфорс/сслоан боргу. Теж під знос з осені і к і6еням довідзенія.[/POSTS]

Назад
Угорі