Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тренуйся,знадобиться
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тренуйся,знадобиться
Ти там мухоморчиків наївся?
Та на здоров'яСенсей ! - можна хоч в вихідні дурнею постраждати ?)
Довго спати тобі не прийдеться
Сам їж такі гриби !
Дякую ?Та на здоров'я
Мене не будятьДовго спати тобі не прийдеться
Ти на роботі?Мене не будять![]()
Перехрестись... три рази.Ти на роботі?
Ага, треба, не забути написати в щоденнику, що через місяць стає не так і страшно, ато і вообще, ніхто не вбив, не приїхав, не опозорив, не знаю що там ще)))Дзеноловка ты с новым ником?). Ну прикольно))
Звертайтесь 9379992Ти ,мені на Сенсея не того ! В нього ручна робота
С ким би поділитися моїм дзеном ?))))
Взагалі ні ,чого ))),тільки дзвінки і смс ,а ще на електронку сповіщення ,но зоро не кажи ?Ага, треба, не забути написати в щоденнику, що через місяць стає не так і страшно, ато і вообще, ніхто не вбив, не приїхав, не опозорив, не знаю що там ще)))
А що за номер?Ага, треба, не забути написати в щоденнику, що через місяць стає не так і страшно, ато і вообще, ніхто не вбив, не приїхав, не опозорив, не знаю що там ще)))
Звертайтесь 9379992
Це ,хто такі ?Звертайтесь 9379992
Позвони, узнай))Це ,хто такі ?
То номер жді міня, от з дитинства його запам'ятала, так усім і роздаю, тільки номер оператора підставляю)))А що за номер?
Чий?
Ну ,чомусь сумніваюсь ,якщо зараз наберу то якесь чм0 візьме )))Позвони, узнай))
У нього інші методи, у кожного свій шлях)Взагалі ні ,чого ))),тільки дзвінки і смс ,а ще на електронку сповіщення ,но зоро не кажи ?
А может там девушка поднимет трубку)) Не позвонишь и не узнаешь))Ну ,чомусь сумніваюсь ,якщо зараз наберу то якесь чм0 візьме )))
Не,на жді меня точно не хо ...То номер жді міня, от з дитинства його запам'ятала, так усім і роздаю, тільки номер оператора підставляю)))
Та ,я,якось обійдусь ...))))А может там девушка поднимет трубку)) Не позвонишь и не узнаешь))
Правильно, треба підтримувати українське, треба вивчити номер Ключового моменту)))Не,на жді меня точно не хо ...
Капець ,а це що таке ?))) Ти телік хоч інколи вимикаєш?Правильно, треба підтримувати українське, треба вивчити номер Ключового моменту)))
Краще ДНК тест, або Детектор брехні.Правильно, треба підтримувати українське, треба вивчити номер Ключового моменту)))