Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27417
- Реакції
- 67931
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні разу в горах не був ,хотілося б ))
Тоді я шальний турист. Бухим шукав сліди ведмедя
Ну и как нашел?)Тоді я шальний турист. Бухим шукав сліди ведмедя
Зимою? Ведмедя?Тоді я шальний турист. Бухим шукав сліди ведмедя
Ну якщо з нами спілкується ,то явно ні )))Ну и как нашел?)
От дикого кабана дуже реально зимою зустріти. Старі кабани, то ще гірше ведмедя.Тоді я шальний турист. Бухим шукав сліди ведмедя
Ты его просто не знаешь)) Он его не только нашел, ещё и приручил)) Ты думаешь с кем он бухает. Медведь просто закодировался, вот и Гато не пьет))Ну якщо з нами спілкується ,то явно ні )))
Це не той дід вчив шо по потічку вийшов до Дунаю в РуманіїЯкщо заблудився, шукай потічок і за ним спускайся, раніше, чи пізніше він буде впадати в річку і так вийдеш до дороги.

Шкода шо не знайшовТоді я шальний турист. Бухим шукав сліди ведмедя

Тепер у погранців є тепловізори.Це не той дід вчив шо по потічку вийшов до Дунаю в Руманії![]()
Шкода шо не знайшов![]()
На рушницях...Тепер у погранців є тепловізори.
Читала на ВВС репортаж з румунськими погранцями, за півтора року війни, румуни приняли 6200 наших хлопців емігрантів і десь 200 потопельників.На рушницях...
І вони по совмєстітєльству єгєрі ??
Клята війна.Читала на ВВС репортаж з румунськими погранцями, за півтора року війни, румуни приняли 6200 наших хлопців емігрантів і десь 200 потопельників.
Колись в ютубі попався цей концерт ,так і висить в збережених ))*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
порада - скачай і збережи десь на харді))Колись в ютубі попався цей концерт ,так і висить в збережених ))
Обалденная песня)) Скачанная на ноуте есть))*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***