Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18522
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неа, меньше знают, меньше сплетничать будут))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Неа, меньше знают, меньше сплетничать будут))
просите кота дать трубку собаке?и прошу дать ей трубку
На оборот )))))просите кота дать трубку собаке?![]()
Кота уже у меня нет(((просите кота дать трубку собаке?![]()
Главное, что я это прошу не у руки, а то все мелочью… ???На оборот )))))
эх.. жаль( весной у меня тоже ушел один, в тот другой кошачий мир..Кота уже у меня нет(((
А кто тогда собаке трубку даёт?)Кота уже у меня нет(((
У меня кот в прямом смысле ушел… в окно, с 8 этажа.эх.. жаль( весной у меня тоже ушел один, в тот другой кошачий мир..
поунывал чуть чуть и прошло
А с собакой постоянно кто-то находится, она даже на 10 минут сама никогда не оставалась… она 24/7 практически со мной. Мы вместе ездим везде, ходим по магазинам, гуляем, ходим на встречи ??? знаю, что звучит максимально глупо, но у нас сильная привязанностьА кто тогда собаке трубку даёт?)
Рік! Клінінг мили вікна і знімали все, були попередженні, що кіт ну дуже любить дивитись в вікно… зі слів дамочки, вона відвернулась, щоб намочити ганчірку чи що там і він пішов вниз одразу.ще той боржник, Як кіт випав з вікна? Він був молодий?
Я не можу сказати, що прям дуже прив’язана була до нього, тому що я все ж таки більше по собакам. І взагалі я не любитель котів, але саме цей кіт мені дуже подобався… це була любов.ще той боржник, жалко животінку...
Мудра що скаже?Дякую!!!!!
а я то шукав привід лупанути коньячку )))
Для сильних духом і маючих тверді наміри привід не потрібен.Дякую!!!!!
а я то шукав привід лупанути коньячку )))
Свіжі мухоморчики?Для сильних духом і маючих тверді наміри привід не потрібен.
Я святкуватиму гриби. Їх щось наросло...
Білі, польські... Виходиш на край лісу і збираєш...Свіжі мухоморчики?
Мудра скаже "на здоров"я"Мудра що скаже?