Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ой ,честно яке щастя ? Його не має ! Щастя - це коли люди цінують ,довіряють ...,досить )))
Мне кажется ты не понял, что я написала)) я не говорила, что они счастливы.
Та ну не ,хочу кохання - такого щоб аж ах ,і до самого кінця ))))
Любовь живёт три года. Планируешь умереть после истечения этого срока

Я зрозумів ,про що ти писала ! Ніби сім'я тільки гуляють вони по одному він собі а вана собі ,а страдають від цього діти ...

Любовь живёт три года. Планируешь умереть после истечения этого срока
Мені б хватило і того !)
Живу) де взять - спитай таксистів місцевих))
То все фігня ,твій канал треба бачити більшості форумчанам ! І друге чому не має нового ?

Останнє редагування:
Доброго ранку.
IMG_20230720_052003.webp

:oops: :rolleyes:
Любиш холодних і мокрих жінок?
Це ж моя робота
А в нього тоді смаку не було. А потім розпробував, не смачно.
Просто з роками вино перетворюється або в благородний напій з шикарним смаком або ж в оцет.

Тварини і в цьому плані більш чесні ніж люди.
Я про інших тварин мову вів

Але вцілому то так і є.
Тварина не вбиває заради розваги, не бреше заради вигоди, не підставить ніколи.

Гато, Привіт. Я сьогодні згадувала твою пісню про дівчинку Оксанку. Апаратура у мене не працювала, я вимазалась в красці і замазці, любі колеги обходили мене кругом. І були щасливі коли я пішла додому.
Як легко радувати людей.

Почему в измене виновен один?) Виновны оба. Кто-то недолюбил, кто-то начал искать любовь на стороне. Причин измены много.И делать виноватым изменившего, неправильно))
Ну можно же как-то обсудить и если уже не получится сгладить эти углы, то просто развестись и никого не травмировать… потому что прыгать с койки в койку ту мач… ИМХО)

Ну можно же как-то обсудить и если уже не получится сгладить эти углы, то просто развестись и никого не травмировать… потому что прыгать с койки в койку ту мач… ИМХО)
Уявила розмови: - Ти хоч кінчила? Як добре, цього тижня, можна супружеський довг не віддавати.

Что обсуждать и сглаживать?) Не всегда люди могут сесть и обсудить все. Это не так легко сделать, как кажется.
Я не писала, что прыгать из койки с койку норм. Я имела ввиду, что это результат того, что в семье не все норм.
Это хорошо, что сели поговорили и развелись

Назад
Угорі