Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27785
- Реакції
- 68607
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ja, ja, das ist fantastic.Дивлюся ,обов'язково ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ja, ja, das ist fantastic.Дивлюся ,обов'язково ?
Яволь ,дойче зольдатен ніхт капітулірен !Ja, ja, das ist fantastic.
А щось по типу «іх віл діх ін дін аш фікен»?Яволь ,дойче зольдатен ніхт капітулірен !
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Почему в измене виновен один?) Виновны оба. Кто-то недолюбил, кто-то начал искать любовь на стороне. Причин измены много.И делать виноватым изменившего, неправильно))
Ніхт ферштейн !А щось по типу «іх віл діх ін дін аш фікен»?
Погано. Німецький треба знати)*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ніхт ферштейн !
Странно до этого ты писал совсем другое, как быстро ты меняешь свои мнение))*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Ніхт ферштейн !
Писать этого не буду. Я бы не смогла жить с человеком, который бы мне изменил. Как в других семьях я не знаю. Может и живутJusy, ти ще напиши що після зради є нормальне життя сімейне) де ніхто нікого цим не допікає і не їпе мозок)))
Не живуть! Бо то не життя ,краще пожертвувати чимось, ну ,я, залишився для дітей батьком ! І це головне !)))Писать этого не буду. Я бы не смогла жить с человеком, который бы мне изменил. Как в других семьях я не знаю. Может и живут
Жертвовать чем? Да не живут, но есть те кто живёт.Не живуть! Бо то не життя ,краще пожертвувати чимось,
Ой ,честно яке щастя ? Його не має ! Щастя - це коли люди цінують ,довіряють ...,досить )))Я не жалію що пішов ...Жертвовать чем? Да не живут, но есть те кто живёт.
Если кто то из супругов, начал искать кого-то на стороне, то ваша семья уже распалась. Семья уже началась распадаться, в тот момент когда ты только подумала о разводе. Это и есть отправная точка, а потом всё идёт к своему логическому завершению. Но есть и исключения. Где не смотря ни на что люди пытаются жить вместе. Счастливы ли они, да кто их знает.
Можна спробувати ,але не впевнений ?А є взагалі свінгери)) щасливі люди які не думають про зради))
Живу) де взять - спитай таксистів місцевих))Гумову ?)))
Та ну не ,хочу кохання - такого щоб аж ах ,і до самого кінця ))))Живу) де взять - спитай таксистів місцевих))