- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я пас..Ще пригодиться..Він має зробити опаленняНу ,вбити ,а воно треба ?))))
Ты предлагаешь мужчинам бить женщин?)іноді не варто бруднити руки)))
Я можу зробити !)))Я пас..Ще пригодиться..Він має зробити опалення![]()
![]()
![]()
Я надіюсь що вони стул розріжуть..
Ну тут відповість жіноча солідарність!!!Ти це серьозно??Мля,я дивлюся на колишнього і думаю,де була моя голова..І фукаю..І це абсолютно нормально.
Я можу зробити !)))
Ну ,для мене хіба (без обід ) таких як ти треба чоловік 5 ,щоб робити ,я добрий ?Ты предлагаешь мужчинам бить женщин?)
От кого з чоловіків не послухаю, то ніхто навіть пальцем жінку не задіне… і Де ж беруться ті нещасні жіночки з побитими лицями і зламаною психікою.. навіть не знаюНу ,чесно ,при любих обставинах не піднімаю руки на жінку ,якою б вона не була ! Розї#₴*"в кулаки об одвірки ,і поїхав !!!!
Ну опять же таки, смотря какая ситуация) но если бы мне изменили я б побила своего мужика своими мини ногами ???Ты предлагаешь мужчинам бить женщин?)
Ты бухал?) Какие 5 человек, чтобы меня делать?)Ну ,для мене хіба (без обід ) таких як ти треба чоловік 5 ,щоб робити ,я добрий ?
Було б бажання ?А то нічого що я з другого куточка України?)
Уточню...Чиє?)Було б бажання ?
То ,твоє право ,но мені немає сенсу ,я сказав правду !От кого з чоловіків не послухаю, то ніхто навіть пальцем жінку не задіне… і Де ж беруться ті нещасні жіночки з побитими лицями і зламаною психікою.. навіть не знаю
Між іншим домашнє насильство 40/60, жінки також б'ють чоловіків. Одні люблять і терплять, інші бояться дати здачу, бо уб'ють. Треті тільки захищаються.От кого з чоловіків не послухаю, то ніхто навіть пальцем жінку не задіне… і Де ж беруться ті нещасні жіночки з побитими лицями і зламаною психікою.. навіть не знаю
Ну опять же таки, смотря какая ситуация) но если бы мне изменили я б побила своего мужика своими мини ногами ???
Та я,про себе ! Злюка )))))Ты бухал?) Какие 5 человек, чтобы меня делать?)
Ще ,обоюдне !Уточню...Чиє?)
Честно, вообще не понимаю, о чем ты. То 5 человек, чтобы меня делали.Та я,про себе ! Злюка )))))
От тих 40%, то я… абьюзєрша ???Між іншим домашнє насильство 40/60, жінки також б'ють чоловіків. Одні люблять і терплять, інші бояться дати здачу, бо уб'ють. Треті тільки захищаються.
Ксю ,чесно - коли узнав думав відібю голову ,а потім просто розбив кулаки об одвірки ,були як боксерські перчатки .Зібрався і поїхав ,жива ...Між іншим домашнє насильство 40/60, жінки також б'ють чоловіків. Одні люблять і терплять, інші бояться дати здачу, бо уб'ють. Треті тільки захищаються.
Може Touni, дивиться німецьке кіно про любов?Честно, вообще не понимаю, о чем ты. То 5 человек, чтобы меня делали.
Потом оказывается нужно 5 чтобы тебя делали.
А в итоге получается, что злюка я))