Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG-83dfdb0f26b64c9cce26ec755919e0d3-V.webp

Ти це серьозно??Мля,я дивлюся на колишнього і думаю,де була моя голова..І фукаю..І це абсолютно нормально.
Ну тут відповість жіноча солідарність!!!
Фукаєш і правильно робиш… і це не ти не мала голову, а він тобі її забаламутив ?

Ну ,чесно ,при любих обставинах не піднімаю руки на жінку ,якою б вона не була ! Розї#₴*"в кулаки об одвірки ,і поїхав !!!!
От кого з чоловіків не послухаю, то ніхто навіть пальцем жінку не задіне… і Де ж беруться ті нещасні жіночки з побитими лицями і зламаною психікою.. навіть не знаю
Ты предлагаешь мужчинам бить женщин?)
Ну опять же таки, смотря какая ситуация) но если бы мне изменили я б побила своего мужика своими мини ногами ???

От кого з чоловіків не послухаю, то ніхто навіть пальцем жінку не задіне… і Де ж беруться ті нещасні жіночки з побитими лицями і зламаною психікою.. навіть не знаю
То ,твоє право ,но мені немає сенсу ,я сказав правду !

Ну опять же таки, смотря какая ситуация) но если бы мне изменили я б побила своего мужика своими мини ногами ???
Між іншим домашнє насильство 40/60, жінки також б'ють чоловіків. Одні люблять і терплять, інші бояться дати здачу, бо уб'ють. Треті тільки захищаються.

Та я,про себе ! Злюка )))))
Честно, вообще не понимаю, о чем ты. То 5 человек, чтобы меня делали.
Потом оказывается нужно 5 чтобы тебя делали.
А в итоге получается, что злюка я))

Між іншим домашнє насильство 40/60, жінки також б'ють чоловіків. Одні люблять і терплять, інші бояться дати здачу, бо уб'ють. Треті тільки захищаються.
Ксю ,чесно - коли узнав думав відібю голову ,а потім просто розбив кулаки об одвірки ,були як боксерські перчатки .Зібрався і поїхав ,жива ...

Честно, вообще не понимаю, о чем ты. То 5 человек, чтобы меня делали.
Потом оказывается нужно 5 чтобы тебя делали.
А в итоге получается, что злюка я))
Може Touni, дивиться німецьке кіно про любов?

Назад
Угорі