Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То все ,де стрептиз !!!!Я аж задумалась…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То все ,де стрептиз !!!!Я аж задумалась…
Прикинь. Тони ты прикалываешься или реально считаешь, что мозг нужен только для того чтобы думать?)Ага ,щє стоятельні ? Да ?))))))
Своїй я подякував за доньку і доситьЯ сьогодні слухала, якогось психолога і він сказав, що бувші наші - це вчителі, які нас чомусь учать. І урок закінчиться, коли ти почнеш дякувати бувшим. Інакше і дальше будеш на ті самі граблі наступати.
Як про покійника, або добре, або ніяк)А ,що треба про бувшу ?)))
Ні ,я реально догнав що він потрібен ?Прикинь. Тони ты прикалываешься или реально считаешь, что мозг нужен только для того чтобы думать?)
Ну якби воно так і є))) та і взагалі всі люди в нашому житті рано чи пізно відіграють свою рольЯ сьогодні слухала, якогось психолога і він сказав, що бувші наші - це вчителі, які нас чомусь учать. І урок закінчиться, коли ти почнеш дякувати бувшим. Інакше і дальше будеш на ті самі граблі наступати.
За те знаєш, яку жінку ти більше не хочеш. І дякувати, що пішла з твого життя.Своїй я подякував за доньку і досить
Я не розумію останнє слово…То все ,де стрептиз !!!!
Ну ,я ж паганого і не сказав ?Як про покійника, або добре, або ніяк)
Або нічого крім правдиЯк про покійника, або добре, або ніяк)
ПилаЩось ,сьогодні всі скучні ,не має настрою ?...
?І ?????))))))Пила![]()
![]()
?
Ну дійсно якось дивно, казати «фу» про людину яку ти обрав сам… ну якщо це не зрада, бо за таке можна і в табло заїхати недивдячись, що жінкаАбо нічого крім правди
І що?) Хочу виспатися..)І ?????))))))
Не дав. Шкода сталоНу дійсно якось дивно, казати «фу» про людину яку ти обрав сам… ну якщо це не зрада, бо за таке можна і в табло заїхати недивдячись, що жінка
Ну ,чесно ,при любих обставинах не піднімаю руки на жінку ,якою б вона не була ! Розї#₴*"в кулаки об одвірки ,і поїхав !!!!Ну дійсно якось дивно, казати «фу» про людину яку ти обрав сам… ну якщо це не зрада, бо за таке можна і в табло заїхати недивдячись, що жінка
Так ,виспатися чи відпочити ?!!!І що?) Хочу виспатися..)
іноді не варто бруднити руки)))Не дав. Шкода стало
Ти це серьозно??Мля,я дивлюся на колишнього і думаю,де була моя голова..І фукаю..І це абсолютно нормально.Ну дійсно якось дивно, казати «фу» про людину яку ти обрав сам… ну якщо це не зрада, бо за таке можна і в табло заїхати недивдячись, що жінка
Ну ,вбити ,а воно треба ?))))Ну дійсно якось дивно, казати «фу» про людину яку ти обрав сам… ну якщо це не зрада, бо за таке можна і в табло заїхати недивдячись, що жінка
І те,і інше..Ну ,чесно ,при любих обставинах не піднімаю руки на жінку ,якою б вона не була ! Розї#₴*"в кулаки об одвірки ,і поїхав !!!!
Так ,виспатися чи відпочити ?!!!