Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Я сьогодні слухала, якогось психолога і він сказав, що бувші наші - це вчителі, які нас чомусь учать. І урок закінчиться, коли ти почнеш дякувати бувшим. Інакше і дальше будеш на ті самі граблі наступати.
Своїй я подякував за доньку і досить

Я сьогодні слухала, якогось психолога і він сказав, що бувші наші - це вчителі, які нас чомусь учать. І урок закінчиться, коли ти почнеш дякувати бувшим. Інакше і дальше будеш на ті самі граблі наступати.
Ну якби воно так і є))) та і взагалі всі люди в нашому житті рано чи пізно відіграють свою роль

Ну дійсно якось дивно, казати «фу» про людину яку ти обрав сам… ну якщо це не зрада, бо за таке можна і в табло заїхати недивдячись, що жінка
Ну ,чесно ,при любих обставинах не піднімаю руки на жінку ,якою б вона не була ! Розї#₴*"в кулаки об одвірки ,і поїхав !!!!
І що?) Хочу виспатися..)
Так ,виспатися чи відпочити ?!!!

Ну дійсно якось дивно, казати «фу» про людину яку ти обрав сам… ну якщо це не зрада, бо за таке можна і в табло заїхати недивдячись, що жінка
Ти це серьозно??Мля,я дивлюся на колишнього і думаю,де була моя голова..І фукаю..І це абсолютно нормально.

Назад
Угорі