Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18522
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Рада что ты поржал))Ха-ха )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Рада что ты поржал))Ха-ха )))
На взаєм .....Рада что ты поржал))
Ти збираєш одяг для нової роботи?На зваєм....
Ні,залишаюсь біля станка в минулорічній робі!...Ти збираєш одяг для нової роботи?
А хто казав, що хоче чогось нового спробувати?Ні,залишаюсь біля станка в минулорічній робі!...
А чё так точек дофига поставил?) Три было бы достаточноНа взаєм .....
Не зміг зупинитися на трьох ))А чё так точек дофига поставил?) Три было бы достаточно
Я? Не казав .А хто казав, що хоче чогось нового спробувати?
До речі це прикольний фільм - про вчителя алкаша ,назви не пам'ятаю ?
Гуцули дуже гостинний народТак понимаю, к ним в гости без парашюта, вообще не вариант ходить))

В тебе це вже років 40Старію
48 і трохиВ тебе це вже років 40
Йому хіба на такому як в пожежниківТокар на пілоні.
Співчуваю48 і трохи
Ок. Но парашют все же с собой возьму)) Думаю меня с гор спустят раньше, чем голубцы подадут))Гуцули дуже гостинний народ
В тебе це вже років 40
Та да бо вирву з кріпленням )))(Йому хіба на такому як в пожежників
Дельтаплан ! І прямою наводкою до дому )))(Ок. Но парашют все же с собой возьму)) Думаю меня с гор спустят раньше, чем голубцы подадут))
Як людина, проживша 33 роки серед гір, не уявляю накуя парашют в КарпатахОк. Но парашют все же с собой возьму)) Думаю меня с гор спустят раньше, чем голубцы подадут))
Та я про зріст... тобі треба два поверхиТа да бо вирву з кріпленням )))(
Я там не была ниразу))Як людина, проживша 33 роки серед гір, не уявляю накуя парашют в Карпатах
Ты мне предлагаешь самоубиться об дом))Та да бо вирву з кріпленням )))(
Дельтаплан ! І прямою наводкою до дому )))(
48 з хвостиком?48 і трохи
Там гарно... варто хоча би раз там побути і відчути атмосферу гірської тиші, чистоту повітря і лагідне сонце... це ні з чим не порівняєш.Я там не была ниразу))
Доречі,ти єдина зі старих форумчан не привітала мене з днюхою. Лічильник ввімкнено48 з хвостиком?
І скільки той хвостик має?
Не можна так знущатисьТам гарно... варто хоча би раз там побути і відчути атмосферу гірської тиші, чистоту повітря і лагідне сонце... це ні з чим не порівняєш.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Я мечтаю там побывать, но как то не получается. Когда то обязательно съезжу))Там гарно... варто хоча би раз там побути і відчути атмосферу гірської тиші, чистоту повітря і лагідне сонце... це ні з чим не порівняєш.
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***