Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Жаль нельзя им нельзя банить друг друга)) Вот веселуха у них там была))
Я культурний і тихий)
В модераторській тихо... Як би не було дивно. Є нюанси, але в порівнянні з минулим - там наче вимерли всі.

Ну вона рекомендує, а не дражнитися))
P.s. минулого літа я навмисно тягав стару робу з дірками всюди) цього року просто купив шорти під колір) місцями мовчать і не дойо)

IMG-0ddc1aa1971aa5687b46acb3312ebb60-V.webp

Ну вона рекомендує, а не дражнитися))
P.s. минулого літа я навмисно тягав стару робу з дірками всюди) цього року просто купив шорти під колір) місцями мовчать і не дойо)
Нажаль у мене такий номер не пройде ,у мене коли починається жара - руки наркомана ,попечені та порізи бо знімаю піджак

Так значит нужно всех разшивелять)) Вымирать они собрались))
Просто стало менше засланих. В рази менше. Між собою ми завжди мирні))) хіба сперечаємось хто перший в бан засуне і як надовго)
Шеф по рівню доброти запросто може з тобою змагатись
Може вона твій шеф?)

Просто стало менше засланих. В рази менше. Між собою ми завжди мирні))) хіба сперечаємось хто перший в бан засуне і як надовго)
А как решаете кто засунит?) В реале можно монетку бросить)) А вы как, кто первый смайл прикольный отправить, или слово кодовое напишет))

А що раніше дуже багато було засланих ?
Раніше на форумі було набагато більше активності. Жили всі теми, а не тільки флудові.

Багато було "їздунів", "самогубців", "вишибал" і подібних казкових звірів. Звідси здоровий скепсис. Зараз теж є, але вже не по п'ять на тиждень.
Почерк каси досі впізнаю))
А как решаете кто засунит?) В реале можно монетку бросить)) А вы как, кто первый смайл прикольный отправить, или слово кодовое напишет))
Зараз ніяк. Нема кого. Скоріше самі тікають...

Раніше на форумі було набагато більше активності. Жили всі теми, а не тільки флудові.

Багато було "їздунів", "самогубців", "вишибал" і подібних казкових звірів. Звідси здоровий скепсис. Зараз теж є, але вже не по п'ять на тиждень.
Почерк каси досі впізнаю))

Зараз ніяк. Нема кого. Скоріше самі тікають...
Вчера один заходил)) А ты проспал похоже))

Ну мені запам'яталась одна,коли тільки прийшов на форум ,її так добре Ромка розмотав ...
Раніше пояснювали і в бан. Пізніше тема йшла в сміття. Її тема ще є. І вона теж. Начебто.
Вчера один заходил)) А ты проспал похоже))
Походу так...

Ну мені запам'яталась одна,коли тільки прийшов на форум ,її так добре Ромка розмотав ...
Чогось пригадав як один форумчанин ще в 2019, як я прийшов на форум за "їздунів" розказував)))
Каже стук в двері, він в глазок - стоять двоє...
А перед тим наярювали і лякали, що приїдуть кали...
Крч він відкриває двері, ті нічого не встигли сказати, як він одного за шкібарки і на себе.
Захлопнув двері і відгамселив в себе в коридорі... потім виявилось що то чувакі від фабрикі вікон ходили :lol: :lol: :sarcastic:

Раніше їх багато було, вони розповідали страшні історії про бригади, що приїжджали в глухі села, клеїли на двері наклейки, а там такі дикі казки були, що всі не згадаєш.
Любима казка була, треба бігти і платити, бо буде горе.

Назад
Угорі