Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Далі хлопчаків не було?Хз... я на всяк випадок втекла зі школи після 9-го класу))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Далі хлопчаків не було?Хз... я на всяк випадок втекла зі школи після 9-го класу))
Та мені вже ....Знайшов засіб від похмілля?)
В тебе є дача?Що за натяки?
На завтра)Та мені вже ....
В мене кота нема.В тебе є дача?
В тебе є кицька.На завтра)
В мене кота нема.
Я шифрувалася зо плавати не вмію. Говорила, що люблю відчувати тверду землю під ногами і відпочивати на суходолі))Далі хлопчаків не було?
Пивзавод.Машина яка пастеризує пиво. Пару ящиків як в суху землюПро роботу в цеху і згадувать не хочу. Літом в основному на литті стояв, то 45-50 біля печі було. 8 пляшок миргородської вмирало і в туалет не виходив...
Пам'ять твоя дівоча. 35-40 км від моряВ тебе є дача?
І на завтра теж ....На завтра)
В мене кота нема.
От наївніЯ шифрувалася зо плавати не вмію. Говорила, що люблю відчувати тверду землю під ногами і відпочивати на суходолі))
На роботі. Не вдома...В тебе є кицька.
Бо?От наївні
Вирішуй котрий з твоїх котиків поїде зі мною на дачу.Пам'ять твоя дівоча. 35-40 км від моря
На окуповану територію котів не пущуВирішуй котрий з твоїх котиків поїде зі мною на дачу.
Эта та, которую ты подарить хотел?)Пивзавод.Машина яка пастеризує пиво. Пару ящиків як в суху землю
Пам'ять твоя дівоча. 35-40 км від моря
Я не хотів дарувати,то ви мене намагались розвестиЭта та, которую ты подарить хотел?)
Или это новая.
А мені можна, я правильно зрозуміла?На окуповану територію котів не пущу
Вот не надо, ты хотел подарить. Просто не знал про это))Я не хотів дарувати,то ви мене намагались розвести
Я би перевірив