Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Про всих підряд )))(Ти про тварин зараз,чи...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Про всих підряд )))(Ти про тварин зараз,чи...
То дуже давно булоЗдається ти народився в селі?
Я вже подумала, що якогось гопника.Ну то звір такий, рогатий, велика рогата худоба ?
Ти десь про Троєщину згадувала,звідти досвід?Ну то звір такий, рогатий, велика рогата худоба ?
То ковід в 65 років зло, а так би ще людина довго їла і пилаПереїдання зло!
Я там жилаТи десь про Троєщину згадувала,звідти досвід?
Які можуть бути гопники в селі, алкаші то весь максимум)Я вже подумала, що якогось гопника.
Тоді ти знаєш все про биків)))Я там жила
Не хочу я яєць від гопників з Троєщини.То ковід в 65 років зло, а так би ще людина довго їла і пила
Я там жила
Істєствено ?Тоді ти знаєш все про биків)))
Та не переживайте, більше не маю таких зв'язків, переїхала в культурну місцевістьНе хочу я яєць від гопників з Троєщини.
Всі так кажуть, поки не потрібно нирку пересадити.Істєствено ?
Та не переживайте, більше не маю таких зв'язків, переїхала в культурну місцевість
Ну якщо продати, то то можна домовитися, а от пересадити то вже толкові зв'язки треба матиВсі так кажуть, поки не потрібно нирку пересадити.
Я так понимаю, скоро нам тут ждать любителя ? Интересно последует он за тобой))Боже як тут гарно, не має теми шараги мене достали, що мені робити ???
Я не знаю канешно, но самій цікаво ?Я так понимаю, скоро нам тут ждать любителя ? Интересно последует он за тобой))
То покличЯ не знаю канешно, но самій цікаво ?
Може він фанат Спанч боба чи турецьких серіалів ?Я так понимаю, скоро нам тут ждать любителя ? Интересно последует он за тобой))
То ти ще не дійшла до кондиціїНе хочу я яєць від гопників з Троєщини.
Точно, @naz0001ходь сюди тут любові не вистачає ?То поклич
naz0001Точно, @naz0001ходь сюди тут любові не вистачає ?
Тут тільки і розмов,що про любов. Ну майже,з перервами на бухнуть і пожертиТочно, @naz0001ходь сюди тут любові не вистачає ?
Пиво закінчилося, є віскарь, але завтра на роботу не буду ріскувати ?Тут тільки і розмов,що про любов. Ну майже,з перервами на бухнуть і пожерти
То буде завтраПиво закінчилося, є віскарь, але завтра на роботу не буду ріскувати ?
Нє, я вмію пити пиво і вино, до віскарика я ще не доросла))То буде завтра
Всьо, спецназ в зданії ?Я так понимаю, скоро нам тут ждать любителя ? Интересно последует он за тобой))