Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То мені пропонували ))))Нехай мені і далі паскудно буде, але трусами писок терти не хочу....
Якщо тертимуть тебе, а мене попускатиме, то не так вже це і погано))То мені пропонували ))))
Краще яйцем катати?Нехай мені і далі паскудно буде, але трусами писок терти не хочу....
Так то не повне лікування, то ще на ті труси босоркання помочитись має.Нехай мені і далі паскудно буде, але трусами писок терти не хочу....
То он як на гайналях медики працюютьТак то не повне лікування, то ще на ті труси босоркання помолитись має.
Ти просто, ще серйозно не хворів,(тьфу, тьфу), тому капризуєш.
А фігушки )))Якщо тертимуть тебе, а мене попускатиме, то не так вже це і погано))
Краще я і далі їх кататиму по ліжку) колись оживу)Краще яйцем катати?
Ти забуваєш саме головне правило в медицині.Краще я і далі їх кататиму по ліжку) колись оживу)
Каким?) Точнее чьим?)Краще яйцем катати?
А то ,вже як получится ?Каким?) Точнее чьим?)
То як хворий забажаєКаким?) Точнее чьим?)
Я думаю страусиним, щоб допомогло.Каким?) Точнее чьим?)
Якщо по мені кататимуть яйця, то я краще вже про труси подумаю...А то ,вже як получится ?
Нема у тебе постійностіЯкщо по мені кататимуть яйця, то я краще вже про труси подумаю...
Чиїм?Краще яйцем катати?
А про що я пишу?Якщо по мені кататимуть яйця, то я краще вже про труси подумаю...
Тут думки розділились
Та воно зрозуміло ,ану попробуй яйце до пупа дотягнути ,я б зразу втік ))))А про що я пишу?
Все залежить від важкості пацієнта. При хорошому лікуванні, неходячі встають з ліжка і втікають.