Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я теж. Але з піке треба вчасно вийти. І тільки тоді отримаєш щось корисне.Всеравно придется, все это переживать. От горя не уйти, как бы он не пытался. Я знаю о чем говорю
Так ! Це моє ! Нажертися - памянути і все !!!!Всеравно придется, все это переживать. От горя не уйти, как бы он не пытался. Я знаю о чем говорю.
Делай как хочешьТак ! Це моє ! Нажертися - памянути і все !!!!
Я к примеру уже вторые сутки в пути!так долго я ещё не добирался..Прокидаюсь... П'ю каву... Потім працював. Важко. Години дві. А може і три.
Тепер з вами)
Що цікавого, якщо коротко?
І куди їдеш?Я к примеру уже вторые сутки в пути!так долго я ещё не добирался..
Головне зрозуміти де дно. І більше туди не йти.Так ! Це моє ! Нажертися - памянути і все !!!!
Как по мне мжж покруче чем мжм!У мене цього відео немає.
Всі бачили, а я ні, обідно.
Там в одного з М ноутбук накрився, ось він поніс в ремонт, а майстер почав його шантажувати. І М сказав, що платити не буде, йому немає чого переживати, тільки є чим гордитись.
Така казочка на ніч.
Чи знала головна героїня, що її знімають не знаю.
В КишинёвІ куди їдеш?
Факт)по мне мжж покруче чем мжм!
Как там Джеймсон?)Я к примеру уже вторые сутки в пути!так долго я ещё не добирался..
Провіряв?)Как по мне мжж покруче чем мжм!
В Кишинёв
Собираешься приехать?Как там Джеймсон?)
А хіба буває погано?)Как там Джеймсон?)
Нет не проверял но в тройниках участвовалПровіряв?)
Тут саме головне щоб здоров'я хватило, а то буде обідно.Провіряв?)
Куда именно?)Собираешься приехать?
Да хз.А хіба буває погано?)
В Кишинев -город контрастов!тройничек устроим ты я и ДжеймсонКуда именно?)
Ого..Я промовчу..Опитний ти в нас..))Нет не проверял но в тройниках участвовал
Джеймсон штука така, що не буває зайвою. Нею не нап'єшся. І в той же час допомагає розслабитись. Сотка. Не більше...Куда именно?)
Да хз.
Та есть малехо опытаОго..Я промовчу..Опитний ти в нас..))