Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

С одной и той же встречаешься или это разные женщины?)
Ні, він серйозна людина, у Фарго в кожному порту по дружині. А поскільки в кожний порт він раз на рік запливає, то він для своїх жінок ідеальний чоловік.

Ти розумний хлопчик і розумієш, що два кредита віддавати, то не один мати.
Та ,ні кому ні чого ,я, не винен !!!
Та ,ні кому ні чого ,я, не винен !!!
Так ,діда заміщую ,Ксенія зам Сенсея Гато офіційно !!!!

Ничего не бывает вечного!рано или поздно отношения пусть даже они и спортивные надо прекращать
Ось ти чоловік з великим життєвим досвідом. Ти говориш своїм дівчаткам, що ти спиш з ними тільки ради сеkсу, чи розказуєш дівчаткам казочки?
Touni, Ти там багато алкоголю знищив?

Ось ти чоловік з великим життєвим досвідом. Ти говориш своїм дівчаткам, що ти спиш з ними тільки ради сеkсу, чи розказуєш дівчаткам казочки?
Так ,не такий і великий - якби хотілось ! Досвід !!!!

Я сразу при знакомстве говорю что ищу сугубо инт*м при взаимной симпатии

Ну ще ,інфу приймаю ,адекватний ...

Я сразу при знакомстве говорю что ищу сугубо инт*м при взаимной симпатии
Ок. А если мужчина ездит к одной и той же, чтобы потрахаться)) Хотя может это сделать в своем городе)) Есть у него чувства или это капец какой стояк, что только одна сможет помочь?)

Ну ще ,інфу приймаю ,адекватний ...
Тааак ,не треба робити з мене хе....,що ,я адекватна людина ,і дівчатка на те згодні .... Будуть другі умови - буде азарт ...!!!
Ок. А если мужчина ездит к одной и той же, чтобы потрахаться)) Хотя может это сделать в своем городе)) Есть у него чувства или это капец какой стояк, что только одна сможет помочь?)
Ну цоб не образити ,а вона на віщо його чекає ,вона теж може за той період часу знайти когось ...

Нет чувства по-любому присутствуют!что за инт*м без симпатии!проще путанку снять тогда

А нафіга шукати щось інше, якщо та поможе :rolleyes:
Тааак ,не треба робити з мене хе....,що ,я адекватна людина ,і дівчатка на те згодні .... Будуть другі умови - буде азарт ...!!!

Ну цоб не образити ,а вона на віщо його чекає ,вона теж може за той період часу знайти когось ...
Щоб не образити?..Оригінально :ahaha:

Назад
Угорі