Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Те що і всі люди )))А что мы там делать будем?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Те що і всі люди )))А что мы там делать будем?)
Я подумаю)) Ну а пока я думаю, будем делать то что все, тута))Те що і всі люди )))
Добре ,я і так і слухаю і прислухаюсь до вас ?Я подумаю)) Ну а пока я думаю, будем делать то что все, тута))
Я не такий непохитний як твій старий. Є бажання і порох в пороховницях, тоКого - куди ,не треба мені всенародної слави ,слухаю зам.Сенсея і нікуди ??

Хм,мені ти теж так писав???, щось не замітила ?Хм ,добре ,тоді в особисті ??
Обмінюватись сторісами з інстиА что мы там делать будем?)
Я ,коли ? Раз ,не пам'ятаю то такого не було ??Хм,мені ти теж так писав???, щось не замітила ?
Я помню, что писал, значит было))Я ,коли ? Раз ,не пам'ятаю то такого не було ??
То в неї еротичний сон був, не хвилюйся бо вспотієш.Я ,коли ? Раз ,не пам'ятаю то такого не було ??
Зараз на подвір'ї ловко ,вітерець ,Ів цеху добре )))То в неї еротичний сон був, не хвилюйся бо вспотієш.
Збсь... в нас теж жара спала на ніч, бо вдень йобу двинути мож булоЗараз на подвір'ї ловко ,вітерець ,Ів цеху добре )))
Наклеп )))Я помню, что писал, значит было))
Так нужно заскринить, что мне такое писал, а то потом скажете наклеп, сон эротический))Наклеп )))
поx, всерівно скажемТак нужно заскринить, что мне такое писал, а то потом скажете наклеп, сон эротический))
Ещё нет))Що ,спатуньки повкладались ???
А ти полюбляєш до пізна гуляти ?Ещё нет))
Да))А ти полюбляєш до пізна гуляти ?
Хочу курить ,так зараза провтикав електронку зарядить ,тепер чекаю .Я б уже мабуть би спав ))))
Я ещё пока не буду ложиться)) Ты электронные куришь?)Думала, что обычные))Хочу курить ,так зараза провтикав електронку зарядить ,тепер чекаю .Я б уже мабуть би спав ))))