- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я думаю що ти мене зрозумів...)Ага ,сьогодні я ще на праці ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я думаю що ти мене зрозумів...)Ага ,сьогодні я ще на праці ?
Так є ,я користуюсь мобільним ))Не було чим зайнятись. Сіла читати форум... гарно відволікає))
А є мобільний застосунок форуму?))
Чудово. Поділіться, будь ласка, посиланням))Так є ,я користуюсь мобільним ))
Зачекайте ,бо трішки зайнятий ,на роб.Чудово. Поділіться, будь ласка, посиланням))
А, все, я знайшла кнопку за якою завантажувати застосунок...Зачекайте ,бо трішки зайнятий ,на роб.
Від пригод деколи діти з"являються... або стаття.Ну а вдруг приключения приятные будут, а ты будешь сидеть под замком не узнаешь))
Привіт ,взяв і наламав ))))Від пригод деколи діти з"являються... або стаття.
І як сидиться на пілоні?Не було чим зайнятись. Сіла читати форум... гарно відволікає))
А є мобільний застосунок форуму?))
Виситься, вертиться... спокійно не посидиш. Все як в житті))І як сидиться на пілоні?
Уберіг.Привіт ,взяв і наламав ))))
Емм... ну це якби не застосунок, а ярлик посилання на робочий стіл. Чи то я не можу розібратись...А, все, я знайшла кнопку за якою завантажувати застосунок...
Сенсея ,ну добре )))Уберіг.
Твого наставника підміняю.
Трохи волонтерити доводиться
Так він і так не дізнається, хіба добрі люди знімуть відео і на ютубі викладуть.Поняла, на приключения тянет)) Ну а вдруг приключения приятные будут, а ты будешь сидеть под замком не узнаешь))
Кого - куди ,не треба мені всенародної слави ,слухаю зам.Сенсея і нікуди ??Так він і так не дізнається, хіба добрі люди знімуть відео і на ютубі викладуть.
Какой ты послушный)) А меня слушаться будешь?)Кого - куди ,не треба мені всенародної слави ,слухаю зам.Сенсея і нікуди ??
?,Хочеш щоб я тебе послухався ? ))))) ? Якийсь підступ ????Какой ты послушный)) А меня слушаться будешь?)
Чё сразу підступ)) У тебя неправильное мнение сложилось про меня))?,Хочеш щоб я тебе послухався ? ))))) ? Якийсь підступ ????
Хм ,добре ,тоді в особисті ??Чё сразу підступ)) У тебя неправильное мнение сложилось про меня))
А что мы там делать будем?)Хм ,добре ,тоді в особисті ??