Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15918
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
таки да, есть в этом доля истиныЯ тут ни при чем, ты первый начал))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
таки да, есть в этом доля истиныЯ тут ни при чем, ты первый начал))
Я тоже сегодня проспала)) Так что виноваты одинаково))таки да, есть в этом доля истины![]()
а раз так, то поxТак что виноваты одинаково))
?А ,я казав лягайте ,спати .Так ні ,гулять їм )))))Я тоже сегодня проспала)) Так что виноваты одинаково))
Да))а раз так, то поx?
Ты такое не говорил, не надо))А ,я казав лягайте ,спати .Так ні ,гулять їм )))))
Ну ,добре .Вчора не ,а позавчора да !))))Да))
Ты такое не говорил, не надо))
Так вчера, я не проспала, проснулась вовремя))Ну ,добре .Вчора не ,а позавчора да !))))
Що ,знову квасить ? Залюбки ,но завтра ??Доброї ночі.
Переглянути вкладення 129369
Только до такого состояния не квась)) Хотя как хочешь))Що ,знову квасить ? Залюбки ,но завтра ??
Я замкнуся в хаті ,вимкну телефон ,щоб не влізти в халепу ,хоча після ночних мені багато не треба ,економ варіант ))))Только до такого состояния не квась)) Хотя как хочешь))
![]()
Боишься что бывшей позвонишь или то что она приедет))Я замкнуся в хаті ,вимкну телефон ,щоб не влізти в халепу ,
Та - бувша ,хіба то халепа ?Боишься что бывшей позвонишь или то что она приедет))
А что тогда халепа?)Та - бувша ,хіба то халепа ?
Щоб я, ні куди не гайнув по гостях )))А что тогда халепа?)
Поняла, на приключения тянет)) Ну а вдруг приключения приятные будут, а ты будешь сидеть под замком не узнаешь))Щоб я, ні куди не гайнув по гостях )))
Хм ,заманливо ,но мабуть другим разом ))))Поняла, на приключения тянет)) Ну а вдруг приключения приятные будут, а ты будешь сидеть под замком не узнаешь))
Не відкладай на завтра,те що можна зробити сьогодніХм ,заманливо ,но мабуть другим разом ))))
))Ага ,сьогодні я ще на праці ?Не відкладай на завтра,те що можна зробити сьогодні))