Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ха ,прикольно .Ну тоді розповідай як космічні кораблі борознять простори космосу )))))
С моего окна их не видно)) Так что не расскажу))
Ха ,прикольно .Ну тоді розповідай як космічні кораблі борознять простори космосу )))))
Рассказать не расскажу, могу северное сияние показать))
FB_IMG_1689198040848.webp
FB_IMG_1689198025523.webp

Останнє редагування:
А ти за професію працюєш чи десь так? Цікаво просто чисто для всєобщєго развітія) бо мої знайомі багато хто виїхали в Польщу на початку війни, то всі задоволені, але там вишенькою на тортику було те, що якшо ти з України, то диплом можна не підтверджувати)
?????Точно не по професії.Певно я спала і бачила себе на заводі :ahaha:))Робота нормальна і не важка, зазвичай я на монтажі сиджу,це досить легка праця.

?????Точно не по професії.Певно я спала і бачила себе на заводі :ahaha:))Робота нормальна і не важка, зазвичай я на монтажі сиджу,це досить легка праця.
Не думаю, що легка( можливо порівняно з тим, що роблять інші і легка… але легкої праці немає ніде…

Наверное)) Хотела бы увидеть это в живую))
На форумі заборонено рекламувати синтетичні препарати, тож не буду :mosking:

Вкладення

• 736D1690-C76B-4E7E-AB6E-3F7EC2F46779.webp
    736D1690-C76B-4E7E-AB6E-3F7EC2F46779.webp
    9.5 Кб · Перегляди: 16
ще той боржник, жру як не в себе) не набираю) можу набрати лише на роботі, коли ліс, рибалка і шашлик через день...

Назад
Угорі