Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ех ,і я Михайлович ,не моє свято ....Та ще на роб....
Робота є робота.

1689188205399.webp

Ні ,бл у мене ,дивитись як жилізяка крутиться та гаряча стружка прилипає )))))
Я сьогодні умудрилась впасти і робити коліно і синяки відповідно :ahaha: Але я вперта і далі буду в шортах ходити.))Я в тій парілці інакше не витримаю..

Я сьогодні умудрилась впасти і робити коліно і синяки відповідно :ahaha: Але я вперта і далі буду в шортах ходити.))Я в тій парілці інакше не витримаю..
Та тільки що прилетіло на шию та губу опік ))) ,ну вночі на багато легше робити ,ворота відкриті то свіже повітря ...

Та тільки що прилетіло на шию та губу опік ))) ,ну вночі на багато легше робити ,ворота відкриті то свіже повітря ...
Мені ночні вже не світять,а днем начальство шариться :rolleyes: :confused:Ще трохи і пошлю все к ₴беням і додому.Пора)

Ще не знаю, пару місяців посиджу і може десь далі поїду.. Треба ще трохи підзаробити,і це однозначно не Польща, тут толку нуль.
А ти за професію працюєш чи десь так? Цікаво просто чисто для всєобщєго развітія) бо мої знайомі багато хто виїхали в Польщу на початку війни, то всі задоволені, але там вишенькою на тортику було те, що якшо ти з України, то диплом можна не підтверджувати)

Назад
Угорі