Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Неуйові яйця що аж з штанок до колін викочуються
Чогось прочитав бєгло "з поломаним носом"
Ти просто скромний хлоп, носиш шорти до колін, ти подивись на деяких чоловіків, в жінок міні спідниці довші, чим у них шорти.Неуйові яйця що аж з штанок до колін викочуються![]()
Це ти зараз назвала мене немоднимТи просто скромний хлоп, носиш шорти до колін, ти подивись на деяких чоловіків, в жінок міні спідниці довші, чим у них шорти.

Шо ви тут?Все як завжди, котим квадратне і носим круглеХеллоуШо ви тут?
Ні, навпаки, це в деяких чоловіків совкове минуле вилазить і звичайна жадність, як викинути цілі!!!! шорти і купити нові. Тому можна побачити чоловіка в міні шортиках, носках і босоніжках. Добре що майку в шорти не заправляє.Це ти зараз назвала мене немодним![]()
![]()
Ой, він колись показував такі трухани, тільки, здається, в'язаніВсе як завжди, котим квадратне і носим кругле
Танюха не хош шоб твій вікінг модним ??був
![]()
зараз таке в тренді!

І ще коли в автобусі їде, то обов'язково ноги розставляє)) Або ставить на приступок, і тоді така " краса" тим, хто навпроти сидить, відкриваєтьсяТи просто скромний хлоп, носиш шорти до колін, ти подивись на деяких чоловіків, в жінок міні спідниці довші, чим у них шорти.

Тю,а якщо є що показати ??Ой, він колись показував такі трухани, тільки, здається, в'язані
І ще коли в автобусі їде, то обов'язково ноги розставляє)) Або ставить на приступок, і тоді така " краса" тим, хто навпроти сидить, відкривається![]()
Ты так и не показал, кстати))Тю,а якщо є що показати ??
Так показуй тут, а не чужим людямТю,а якщо є що показати ??
Ну ,я чемна - вихована людина ,навіть інколи містом поступаюся в транспорті ??Ты так и не показал, кстати))
Хобот слонёнка не считается))
Всем привет))
Мы не в транспорте, так что можешь быть не чемным))Ну ,я чемна - вихована людина ,навіть інколи містом поступаюся в транспорті ??
Ну в них холодно, так шо буш їхав до ню - в'язані трухпни теж придбай!Ой, він колись показував такі трухани, тільки, здається, в'язані![]()
Ти теж так робиш?Тю,а якщо є що показати ??

Ні,я, так не роблю ?Ти теж так робиш?![]()
А мог бы, да?)Ні,я, так не роблю ?