Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Завідне приданеЯ першому кавоварку лишила і килим))
?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Завідне приданеЯ першому кавоварку лишила і килим))
?Я стараласьЗавідне придане?

Може теж в молодості був таким розумахою і кмітливим... років 30 назад ???Чому я знав твою відповідь наперед?
Він так любив каву і займався йогою?Я першому кавоварку лишила і килим))
Зара напише шо кавоварка і так поломана була, а килим ... то мамин ???Він так любив каву і займався йогою?

Без фантазії чувакНе,так в місті і лишився)
Мой ещё удочки успел забрать, с голодухи точно не умрет))Я першому кавоварку лишила і килим))
а червей чем копать? хоть бы лопатку оставила. вот жес голодухи точно не умрет))
В машину не влізлоВін так любив каву і займався йогою?

Я відчувала, що щось тут не так.В машину не влізло![]()
Він мені потім ще холодильник вернувЯ відчувала, що щось тут не так.

Пусть руками копает)) Если ногти не стричь, то быстрее справиться))а червей чем копать? хоть бы лопатку оставила. вот же
Пусть руками копает)) Если ногти не стричь, то быстрее справиться))
Он на это заслужил)) Так что пусть его съедят))![]()
Яка ти добра
![]()
Яка ти добра
Ти мені кружку купив?)..![]()
Яка ти добра
![]()
Яка ти добра
Приїдеш до обіду і купиш) а я як цоп зайві півтора км пройшов... Зачинено... Хіба ступа з мітлою.Ти мені кружку купив?)..
От ступи немаюПриїдеш до обіду і купиш) а я як цоп зайві півтора км пройшов... Зачинено... Хіба ступа з мітлою.

По дорозі Диканька. Може і якого Вакулу знайдеш) з черевичками цариці)От ступи немаю![]()
Я до завтра все одно не встигнуПо дорозі Диканька. Може і якого Вакулу знайдеш) з черевичками цариці)
Буде до корони на полці бонус)))
Все одно ти в Польщі)

Концепція помінялася. Я їду в Кобеляки. Піськознавець у відпустці)