Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18522
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Главное что не с колой))Вже не можу. Воду в каву переплутав з віскі...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Главное что не с колой))Вже не можу. Воду в каву переплутав з віскі...
Капслоком просто писати не можнаАааа,так он воно жіноче ,мовчи !!!

Ты модер, тебе все можно))Капслоком просто писати не можна![]()
Не зрозумів ,я користуюся форумом з телефона !Капслоком просто писати не можна![]()
В правилах прописано,що капслоком писати не можна.)Не зрозумів ,я користуюся форумом з телефона !
Не зрозумів ,я користуюся форумом з телефонаКапслоком просто писати не можна![]()
Та ,оце ж переглядаю де накосячивВ правилах прописано,що капслоком писати не можна.)
Зрозумів ,жінки ?,бан чи попередження ?Не зрозумів ,я користуюся форумом з телефона
Та ,оце ж переглядаю де накосячив
Казніть нельзя поміловать..Сам коми став))Не зрозумів ,я користуюся форумом з телефона
Та ,оце ж переглядаю де накосячив
Зрозумів ,жінки ?,бан чи попередження ?
Вредна ((((Казніть нельзя поміловать..Сам коми став))
Конешно ,поміловать.Я без вас пропаду ...Вредна ((((
Оце ,тільки в нас пішов дощараФрукты и ягодки вам на ночь)) Спокойной всем ночи))![]()
У нас с восьми и до сих пор идёт.Конешно ,поміловать.Я без вас пропаду ...
Оце ,тільки в нас пішов дощара
Тільки прорвало ,як шмякнуло думав бігти в душик )))У нас с восьми и до сих пор идёт.
У нас все это время молния. В местных пабликах пишут, что в пол города нету света. Погодка офигительная((Тільки прорвало ,як шмякнуло думав бігти в душик )))
ТІКАЙ ГОРОДАМИ!)бан чи попередження ?
Та вже всё ....Тиж не заступився ,спиш !ТІКАЙ ГОРОДАМИ!)
Дуже))Вредна ((((
А їй сердечка ,на міст подивитись ,єх жінки (((Дуже))
А вона хоче магнітики))А їй сердечка ,на міст подивитись ,єх жінки (((
Зачем ей той мост)) Пригласите ее на озеро, к водопаду, на пляж в такую жару самое то, на крайняк в поле на звёзды посмотреть, ты какой - то не романтичный)) Чё там на мосту интересного, машины ездят, шумно))А їй сердечка ,на міст подивитись ,єх жінки (((
То вже сам будеш магнітити !А вона хоче магнітики))